Antall porsjoner
4
1. Sett ovnen på 200°C, og finn frem en ildfast form.
2. Hakk løk og hvitløk. Stek kjøttdeig, løk og hvitløk i litt olje til det er godt brunet. Ha over hakkede tomater og krydre med salt, pepper og timian. La det småkoke i 5 minutter.
3. Skjær gulrot, sellerirot og kålrot i terninger. Stek rotgrønnsakene i olje under lokk til de er litt myke.
4. Pisk sammen melk og mel i en kjele og kok opp til det tykner. Krydre med salt og pepper.
5. Legg kjøttsaus, rotgrønnsaker, saus og lasagneplater lagvis i formen. Avslutt med saus, og dryss over revet ost.
6. Stek formen på nederste rille i ca 30 minutter.
Tips
Svinegod lasagne
En god, sunn og mager oppskrift på lasagne til middag. Lasagnen inneholder svinekjøttdeig, hvitløk og deilige rotgrønnsaker.
Hvis du har dårlig tid, kan du bruke ferske eller forkokte lasagneplater.