
Sopplasagne
Enkel•45 min30 min
En oppskrift på lasagne med en aroma av skog og natur. Pasta, soppstuing og ost. Nydelig!
Ingredienser
Antall porsjoner
-
1 stkløk
-
2 stkhvitløksfedd
-
2 lfrisk, blandet sopp
-
1 ssTINE® Meierismør eller olje til steking
-
¾ dlhvetemel
-
8 dl
-
2 dl
-
1 stkchili (kan sløyfes)
-
¼ tssalt
-
¼ tspepper
-
2 sssoyasaus
-
2 sssitronsaft
-
12 stklasagneplater
-
2 dlNorvegia® Original eller annen god gulost
Slik gjør du det
-
1
Sett ovnen på 200 °C, og finn frem en ildfast form.
-
2
Hakk løk, hvitløk og sopp, og stek i smør eller olje i en stor kjele. Dryss over mel, og spe med melk og fløte til en tykk stuing.
-
3
Hakk chili. Krydre med salt, pepper, chili, soyasaus og sitronsaft.
-
4
Legg stuing og lasagneplater lagvis i formen. Avslutt med saus og revet ost.
-
5
Stek lasagnen midt i ovnen i ca. 30 minutter.