
Sopplasagne
En oppskrift på lasagne med en aroma av skog og natur. Pasta, soppstuing og ost. Nydelig!

Ingredienser
Antall porsjoner
Ingredienser
Fremgangsmåte
- 1
Sett ovnen på 200 °C, og finn frem en ildfast form.
- 2
Hakk løk, hvitløk og sopp, og stek i smør eller olje i en stor kjele. Dryss over mel, og spe med melk og fløte til en tykk stuing.
- 3
Hakk chili. Krydre med salt, pepper, chili, soyasaus og sitronsaft.
- 4
Legg stuing og lasagneplater lagvis i formen. Avslutt med saus og revet ost.
- 5
Stek lasagnen midt i ovnen i ca. 30 minutter.
Tips
Bruk gjerne selvplukket sopp. Gjerne en blanding av flere typer sopp, som sjampinjong, aromasopp eller østerssopp.
Hev smaken med våre produkter
Flere fristende oppskrifter



