Sopplasagne

Sopplasagne

Kommentarer 0
  • Enkel
  • 45 min
  • 30 min
En oppskrift på lasagne med en aroma av skog og natur. Pasta, soppstuing og ost. Nydelig!

Ingredienser

Antall porsjoner

1 stk løk
2 stk hvitløksfedd
2 l frisk, blandet sopp
1 ss TINE Meierismør eller olje til steking
¾ dl hvetemel
8 dl Tinemelk® Helmelk 3,5 % fett
2 dl TINE Matfløte
1 stk chili (kan sløyfes)
¼ ts salt
¼ ts pepper
2 ss soyasaus
2 ss sitronsaft
12 stk lasagneplater
2 dl Norvegia® Original eller annen god gulost

Slik gjør du det

    1. Sett ovnen på 200 °C, og finn frem en ildfast form.
    2. Hakk løk, hvitløk og sopp, og stek i smør eller olje i en stor kjele. Dryss over mel, og spe med melk og fløte til en tykk stuing.
    3. Hakk chili. Krydre med salt, pepper, chili, soyasaus og sitronsaft.
    4. Legg stuing og lasagneplater lagvis i formen. Avslutt med saus og revet ost.
    5. Stek lasagnen midt i ovnen i ca. 30 minutter.
Tips!

Bruk gjerne selvplukket sopp. Gjerne en blanding av flere typer sopp, som sjampinjong, aromasopp eller østerssopp.

Julegaven til deg selv eller noen du er glad i

Kommentar

Kommentarer

Det er mye kjærlighet i god mat