Skip to main content
TINE Kjøkken Logo

Grønnsakslasagne

Enkel
45min

En deilig vegetarisk oppskrift på grønnsakslasagne er helt perfekt til de dagene du har grønnsaksrester.

4.0
(342)
Next ImageGrønnsakslasagne

Ingredienser

Antall porsjoner

Grønnsaker:

2 stk
rødløk
2 stk
hvitløksfedd
2 stk
rød paprika i biter
1 stk
aubergine i skiver
1 stk
squash i skiver
1 ss
olje til steking

Saus:

800 g
hakkede hermetiske tomater (1 boks = 400 g)
0.25 ts
salt
0.25 ts
pepper
2 ss
frisk basilikum

Lasagne:

12 stk
lasagneplate
200 g
fetaost i terninger
2 dl
Norvegia® Original eller annen god gulost

Fremgangsmåte

  1. Sett ovnen på 200 °C, og finn frem en ildfast form.

Grønnsaker:

  1. Hakk rødløk og hvitløk. Skjær paprika, aubergine og squash i skriver.

  2. Stek løk, hvitløk, paprika, aubergine og squash i olje i omganger til de er litt brunet.

Saus:

  1. Kok opp hakkede tomater i en kjele, og rør i rømme. Krydre med salt, pepper og basilikum.

Lasagne:

  1. Legg grønnsaker, saus, lasagneplater og fetaost lagvis i formen. Avslutt med saus, og dryss revet ost over.

  2. Stek lasagnen midt i ovnen i ca. 30 minutter, eller til den er gjennomstekt og har pen farge.

Trykk for å vurdere oppskriften

Tips

Varier gjerne grønnsakene i lasagnen alt etter hva du har hjemme, eller hva du har lyst på.

Hev smaken med våre produkter

Flere fristende oppskrifter