
50 min
Enkel
3.8
En deilig vegetarisk oppskrift på grønnsakslasagne er helt perfekt til de dagene du har grønnsaksrester.
Antall porsjoner
Sett ovnen på 200 °C, og finn frem en ildfast form.
Hakk rødløk og hvitløk. Skjær paprika, aubergine og squash i skriver.
Stek løk, hvitløk, paprika, aubergine og squash i olje i omganger til de er litt brunet.
Kok opp hakkede tomater i en kjele, og rør i rømme. Krydre med salt, pepper og basilikum.
Legg grønnsaker, saus, lasagneplater og fetaost lagvis i formen. Avslutt med saus, og dryss revet ost over.
Stek lasagnen midt i ovnen i ca. 30 minutter, eller til den er gjennomstekt og har pen farge.
Tips
Varier gjerne grønnsakene i lasagnen alt etter hva du har hjemme, eller hva du har lyst på.