
Lasagne med kylling og squash
Enkel•40 min20 min
Lasagne kan også lagets enkelt, slik som denne varianten av lasagne med kylling, squash og pesto.
Ingredienser
Antall porsjoner
-
4 stkkyllingfileter
-
2 stksquash
-
1 ssTINE® Meierismør til steking
-
3 sspesto
-
1 tssalt
-
¼ tspepper
-
400 ghakkede hermetiske tomater
-
250 glasagneplater , gjerne fullkorn
-
1 dlrevet Norvegia® Lettost 16% fett eller annen god hvitost
Ved servering
-
100 gruccola (kan sløyfes)
-
1 stilkfrisk basilikum (kan sløyfes)
Slik gjør du det
-
1
Sett stekeovnen på 225°C.
-
2
Skjær kyllingfilet i strimler og på en annen fjøl squash i skiver.
-
3
Stek kyllingen i smør påmiddels varme i 4–5 minutter, og rør i pesto. Smak til med salt og pepper.
-
4
Stek squashskivene i litt smør og krydre med litt salt og pepper. Hell litt av de hermetiske tomatene i bunnen av en ildfast form.
-
5
Legg lasagneplater, kylling, squash og tomat lagvis. Strø revet ost på toppen. Stek lasagnen midt i ovnen i ca. 20 minutter.
-
6
Pynt gjerne med ruccola eller urter på toppen.