Lasagne med kylling og squash

Lasagne med kylling og squash

7
  • Enkel
  • 40 min
  • 20 min
Lasagne kan også lagets enkelt, slik som denne varianten av lasagne med kylling, squash og pesto.

Ingredienser

Utstyr

Ildfast form
4 stk kyllingfileter
2 stk squash
1 ss TINE Meierismør til steking
3 ss pesto
1 ts salt
¼ ts pepper
400 g hakkede hermetiske tomater
250 g lasagneplater , gjerne fullkorn
1 dl revet Norvegia® Lettost 16% fett eller annen god hvitost

Ved servering

100 g ruccola (kan sløyfes)
1 stilk frisk basilikum (kan sløyfes)

Slik gjør du det

    1. Sett stekeovnen på 225°C.
    2. Skjær kyllingfilet i strimler og på en annen fjøl squash i skiver.
    3. Stek kyllingen i smør påmiddels varme i 4–5 minutter, og rør i pesto. Smak til med salt og pepper.
    4. Stek squashskivene i litt smør og krydre med litt salt og pepper. Hell litt av de hermetiske tomatene i bunnen av en ildfast form.
    5. Legg lasagneplater, kylling, squash og tomat lagvis. Strø revet ost på toppen. Stek lasagnen midt i ovnen i ca. 20 minutter.
    6. Pynt gjerne med ruccola eller urter på toppen.
Tips

Hvis du ikke har lasagneplater, kan du lage denne lasagnen med skiver av squash mellom lagene i stedet. Bruk da en ostehøvel og skjær lange skiver av grønnsaken. Det smaker kjempegodt!

Kommentarer

  • Bettina

    1 år siden
    hater grønnsaker

     (0)

    • Annicken , Kokk og kundekonsulent

      1 år siden
      Uff da, det som er så godt :) Alle kan ikke like alt, men det er viktig med ett variert kosthold så prøv litt forskjellig. kanskje du får noen nye favoritter? Lykke til!

       (0)


Det er mye kjærlighet i god mat