
Lasagne med kylling og squash
- Enkel
- 40 min
- 20 min
Lasagne kan også lagets enkelt, slik som denne varianten av lasagne med kylling, squash og pesto.

Ingredienser
Utstyr
Ildfast form
4 stk | kyllingfileter |
2 stk | squash |
1 ss | TINE Meierismør til steking |
3 ss | pesto |
1 ts | salt |
¼ ts | pepper |
400 g | hakkede hermetiske tomater |
250 g | lasagneplater , gjerne fullkorn |
1 dl | revet Norvegia® Lettost 16% fett eller annen god hvitost |
Ved servering
100 g | ruccola (kan sløyfes) |


Slik gjør du det
-
-
Sett stekeovnen på 225°C.
-
Skjær kyllingfilet i tynne strimler og på en annen fjøl skjær squash i ca 1 cm brede skiver.
-
Stek kyllingen i smør påmiddels varme i 4–5 minutter, og rør i pesto. Smak til med salt og pepper.
-
Stek squashskivene i litt smør og krydre med litt salt og pepper. Hell litt av de hermetiske tomatene i bunnen av en ildfast form.
-
Legg lasagneplater, kylling, squash og tomat lagvis. Strø revet ost på toppen. Stek lasagnen midt i ovnen i ca. 20 minutter.
-
Pynt lasagnen med ruccola på toppen.
-

Tips!
Hvis du ikke har lasagneplater, kan du lage denne lasagnen med skiver av squash mellom lagene i stedet. Bruk da en ostehøvel og skjær lange skiver av grønnsaken. Det smaker kjempegodt!
Produkter i oppskriften



La deg inspirere



Populært akkurat nå



Kommentarer
Bettina
(0)
Annicken , Kokk og kundekonsulent
(0)
Ingrid
(2)
Alexander Nilsen, Matfaglig webredaktør
(0)
May.Britt
(2)
Oda Smeby Christensen
(0)
Kristine
(1)