Lasagne med kylling og squash

Lasagne med kylling og squash

9
69
Enkel40 min
Lasagne kan også lagets enkelt, slik som denne varianten av lasagne med kylling, squash og pesto.

Ingredienser

Antall porsjoner

  • 4 stk
    kyllingfileter
  • 2 stk
    squash
  • 1 ss
    TINE Meierismør til steking
  • 3 ss
    pesto
  • 1 ts
    salt
  • ¼ ts
    pepper
  • 400 g
    hakkede hermetiske tomater
  • 250 g
    lasagneplater , gjerne fullkorn
  • 1 dl
    revet Norvegia® Lettost 16% fett eller annen god hvitost

Ved servering

  • 100 g
    ruccola (kan sløyfes)
  • 1 stilk
    frisk basilikum (kan sløyfes)

Slik gjør du det

  1. 1

    Sett stekeovnen på 225°C.

  2. 2

    Skjær kyllingfilet i strimler og på en annen fjøl squash i skiver.

  3. 3

    Stek kyllingen i smør påmiddels varme i 4–5 minutter, og rør i pesto. Smak til med salt og pepper.

  4. 4

    Stek squashskivene i litt smør og krydre med litt salt og pepper. Hell litt av de hermetiske tomatene i bunnen av en ildfast form.

  5. 5

    Legg lasagneplater, kylling, squash og tomat lagvis. Strø revet ost på toppen. Stek lasagnen midt i ovnen i ca. 20 minutter.

  6. 6

    Pynt gjerne med ruccola eller urter på toppen.

Tips

Hvis du ikke har lasagneplater, kan du lage denne lasagnen med skiver av squash mellom lagene i stedet. Bruk da en ostehøvel og skjær lange skiver av grønnsaken. Det smaker kjempegodt!

Del denne oppskriften: