Kylling- og spinatlasagne

Kylling- og spinatlasagne

Kommentarer 5
  • Enkel
  • 45 min
Her har du en oppskrift på en lekker og god lasagne laget med kylling, spinat og en frisk saus med eplejuice.

Ingredienser

Antall porsjoner

3 stk kyllingfileter
2 ss TINE Meierismør til steking
2 ts grillkrydder
350 g fersk spinat
3 dl TINE Matfløte eller Kremfløte
2 dl Sunniva Original Eplejuice eller annen god eplejuice
1 ts maizena (ca) til jevning
250 g lasagneplater
5 dl Norvegia® Revet eller annen revet ost

Slik gjør du det

    1. Sett stekeovnen på 225 °C.
    2. Skjær kylling i smale strimler. Fres kyllingstrimlene i smør i ca. 5 min. Strø over grillkrydder. Ta det opp av stekepannen og la det vente.
    3. Fres spinat i 1 ss smør under omrøring i ca. 3 min, til all væsken har kokt inn.
    4. Kok fløte og eplejuice i en kjele i ca. 5 min. Er sausen tynn, tykner du med litt maisenna rørt ut i litt vann.
    5. Hell litt saus i bunnen av en ildfast form. Legg lasagneplater lagvis med kylling, spinat, ost og saus i formen. Hell saus øverst og strø over litt ost på toppen.
    6. Stek lasagnen midt i ovnen i ca. 20 minutter. La den avkjøles litt før servering.
Tips!

Bacon smaker også godt i denne lasagnen.

Julegaven til deg selv eller noen du er glad i

Kommentar

Kommentarer

  • Lars

    1 år siden
    Denne var skikkelig god!

    Kommenter  (0)

    • Annicken Rønning Stenmark, Kokk og kundekonsulent

      1 år siden
      Hei Lars, Så hyggelig at oppskriftene våre faller i smak:) Fortsett å lag mye god mat! God sommer.

      Kommenter  (0)


  • Mona Kristiansen

    4 år siden
    Grillkrydder hører ikke hjemme i ordentlig matlaging. Bruker aldri grillkrydder til noe. Så den ble erstattet med Santa Marias Chicken & Steak krydder. Grillkrydder overdøver jo alle andre smaker. Uten grillkrydder var denne retten en slager blant alle i familien.

    Kommenter  (0)

    • Alexander Nilsen, Matfaglig webredaktør

      4 år siden
      Hei Mona, Grillkrydder er noe mange bruker og har hjemme, vi forsøker å lage oppskrifter for alle ganer. Flott at du bytter ut krydderet med noe du liker:) Hyggelig å høre at oppskriften ellers falt i smak og takk for tips om andre krydder.

      Kommenter  (0)


  • Ina

    7 år siden
    Denne var kjempegod! Anbefales :)

    Kommenter  (0)


Det er mye kjærlighet i god mat