Skip to main content

Kylling- og spinatlasagne

Enkel
45min

Her har du en oppskrift på en lekker og god lasagne laget med kylling, spinat og en frisk saus med eplejuice.

3.8
(83)
Next ImageKylling- og spinatlasagne

Ingredienser

Antall porsjoner

Ingredienser

3 stk
kyllingfilet
2 ss
TINE® Meierismør til steking
2 ts
grillkrydder
350 g
fersk spinat
3 dl
TINE® Matfløte eller Kremfløte
2 dl
Sunniva® Original Eplejuice eller annen god eplejuice
1 ts
maizena (ca) til jevning
250 g
lasagneplate

Fremgangsmåte

  1. Sett stekeovnen på 225 °C.

  2. Skjær kylling i smale strimler. Fres kyllingstrimlene i smør i ca. 5 min. Strø over grillkrydder. Ta det opp av stekepannen og la det vente.

  3. Fres spinat i 1 ss smør under omrøring i ca. 3 min, til all væsken har kokt inn.

  4. Kok fløte og eplejuice i en kjele i ca. 5 min. Er sausen tynn, tykner du med litt maisenna rørt ut i litt vann.

  5. Hell litt saus i bunnen av en ildfast form. Legg lasagneplater lagvis med kylling, spinat, ost og saus i formen. Hell saus øverst og strø over litt ost på toppen.

  6. Stek lasagnen midt i ovnen i ca. 20 minutter. La den avkjøles litt før servering.

Trykk for å vurdere oppskriften

Tips

Bacon smaker også godt i denne lasagnen.

Hev smaken med våre produkter

Flere fristende oppskrifter