Kylling- og spinatlasagne

(41)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Her har du en oppskrift på en lekker og god lasagne laget med kylling, spinat og en frisk saus med eplejuice.

Antall porsjoner

Ingredienser

3 stkkyllingfileter
2 ssTINE Meierismør til steking
2 tsgrillkrydder
350 gfersk spinat
3 dlTINE Matfløte eller Kremfløte
2 dlSunniva Original Eplejuice eller annen god eplejuice
1 tsmaizena (ca) til jevning
250 glasagneplater
5 dlNorvegia® Revet eller annen revet ost

Slik gjør du det

    1. Sett stekeovnen på 225 °C.
    2. Skjær kylling i smale strimler. Fres kyllingstrimlene i smør i ca. 5 min. Strø over grillkrydder. Ta det opp av stekepannen og la det vente.
    3. Fres spinat i 1 ss smør under omrøring i ca. 3 min, til all væsken har kokt inn.
    4. Kok fløte og eplejuice i en kjele i ca. 5 min. Er sausen tynn, tykner du med litt maisenna rørt ut i litt vann.
    5. Hell litt saus i bunnen av en ildfast form. Legg lasagneplater lagvis med kylling, spinat, ost og saus i formen. Hell saus øverst og strø over litt ost på toppen.
    6. Stek lasagnen midt i ovnen i ca. 20 minutter. La den avkjøles litt før servering.

Tips:

Bacon smaker også godt i denne lasagnen.

Kommentarer

  Legg til kommentar