Antall porsjoner
4
1. Sett stekeovnen på 225 °C.
2. Skjær kylling i smale strimler. Fres kyllingstrimlene i smør i ca. 5 min. Strø over grillkrydder. Ta det opp av stekepannen og la det vente.
3. Fres spinat i 1 ss smør under omrøring i ca. 3 min, til all væsken har kokt inn.
4. Kok fløte og eplejuice i en kjele i ca. 5 min. Er sausen tynn, tykner du med litt maisenna rørt ut i litt vann.
5. Hell litt saus i bunnen av en ildfast form. Legg lasagneplater lagvis med kylling, spinat, ost og saus i formen. Hell saus øverst og strø over litt ost på toppen.
6. Stek lasagnen midt i ovnen i ca. 20 minutter. La den avkjøles litt før servering.
Tips
Kylling- og spinatlasagne
Her har du en oppskrift på en lekker og god lasagne laget med kylling, spinat og en frisk saus med eplejuice.
Bacon smaker også godt i denne lasagnen.