Kylling- og spinatlasagne
Her har du en oppskrift på en lekker og god lasagne laget med kylling, spinat og en frisk saus med eplejuice.
Enkel•45 min•4 personer
Ingredienser
- 3 stykk kyllingfilet
- 2 ss TINE® Meierismør, til steking
- 2 ts grillkrydder
- 350 g fersk spinat
- 3 dl TINE® Matfløte, eller Kremfløte
- 2 dl Sunniva® Original Eplejuice, eller annen god eplejuice
- 1 ts maizena, (ca) til jevning
- 250 g lasagneplate
- 5 dl TINE® Ekte Revet Ost Original
Slik gjør du
1
Sett stekeovnen på 225 °C.
2
Skjær kylling i smale strimler. Fres kyllingstrimlene i smør i ca. 5 min. Strø over grillkrydder. Ta det opp av stekepannen og la det vente.
3
Fres spinat i 1 ss smør under omrøring i ca. 3 min, til all væsken har kokt inn.
4
Kok fløte og eplejuice i en kjele i ca. 5 min. Er sausen tynn, tykner du med litt maisenna rørt ut i litt vann.
5
Hell litt saus i bunnen av en ildfast form. Legg lasagneplater lagvis med kylling, spinat, ost og saus i formen. Hell saus øverst og strø over litt ost på toppen.
6
Stek lasagnen midt i ovnen i ca. 20 minutter. La den avkjøles litt før servering.
TipsBacon smaker også godt i denne lasagnen.