Kylling- og spinatlasagne
Enkel•45 min min
Her har du en oppskrift på en lekker og god lasagne laget med kylling, spinat og en frisk saus med eplejuice.
Ingredienser
Antall porsjoner
-
3 stkkyllingfileter
-
2 ssTINE® Meierismør til steking
-
2 tsgrillkrydder
-
350 gfersk spinat
-
3 dlTINE® Matfløte eller Kremfløte
-
2 dlSunniva® Original Eplejuice eller annen god eplejuice
-
1 tsmaizena (ca) til jevning
-
250 glasagneplater
-
5 dl
Slik gjør du det
-
1
Sett stekeovnen på 225 °C.
-
2
Skjær kylling i smale strimler. Fres kyllingstrimlene i smør i ca. 5 min. Strø over grillkrydder. Ta det opp av stekepannen og la det vente.
-
3
Fres spinat i 1 ss smør under omrøring i ca. 3 min, til all væsken har kokt inn.
-
4
Kok fløte og eplejuice i en kjele i ca. 5 min. Er sausen tynn, tykner du med litt maisenna rørt ut i litt vann.
-
5
Hell litt saus i bunnen av en ildfast form. Legg lasagneplater lagvis med kylling, spinat, ost og saus i formen. Hell saus øverst og strø over litt ost på toppen.
-
6
Stek lasagnen midt i ovnen i ca. 20 minutter. La den avkjøles litt før servering.