
Lakselasagne med fetaostkrem
Oppskrift på en spennende og annerledes type lasagne med laks og deilig fetaostkrem. En sikker hit hos både voksne og barn.

Ingredienser
Antall porsjoner
Ingredienser
Fremgangsmåte
- 1
Sett stekeovnen på 180 °C. Finn frem en ildfast form.
- 2
Kjør feta og Crème Fraîche i mikser, eller mos med gaffel. Smak til med salt og pepper.
- 3
Kok lasagneplater myke og la dem renne av på et papir.
Tips
Hvis du ønsker litt hardere lasagneplater, lar du være å koke dem på forhånd.
- 4
Smør en ildfast form eller porsjonsformer. Legg lasagneplater, tomatskiver, lakseskiver, avokadoskiver og fetasaus lagvis. Dryss litt salt og pepper mellom hvert lag. Avslutt med lasagneplater, fetasaus og revet ost.
- 5
Stek lasagnen midt i ovnen i ca. 20 minutter. For å få en mer gyllen farge på lasagnen, øker du temperaturen til 220 °C og lar den stå i noen minutter.
Tips
Hvis du ønsker det, kan du bytte ut fetaostkremen med en vanlig hvit saus.
Hev smaken med våre produkter
Flere fristende oppskrifter



