Lakselasagne med fetaostkrem

Lakselasagne med fetaostkrem

15
43
Enkel30 min
Oppskrift på en spennende og annerledes type lasagne med laks og deilig fetaostkrem. En sikker hit hos både voksne og barn.

Ingredienser

Antall porsjoner

  • 200 g
    fetaost
  • 3 dl
  • ½ ts
    salt
  • ¼ ts
    pepper
  • 12 stk
    lasagneplater
  • 1 ss
    TINE® Meierismør til formen
  • 4 stk
    tomater i skiver
  • 600 g
    laksefilet i tynne skiver
  • 3 stk
    modne avokado i skiver
  • 100 g
    Jarlsberg® Revet

Slik gjør du det

  1. 1

    Sett stekeovnen på 180 °C. Finn frem en ildfast form.

  2. 2

    Kjør feta og Crème Fraîche i mikser, eller mos med gaffel. Smak til med salt og pepper.

  3. 3

    Kok lasagneplater myke og la dem renne av på et papir.

    Tips

    Hvis du ønsker litt hardere lasagneplater, lar du være å koke dem på forhånd.

  4. 4

    Smør en ildfast form eller porsjonsformer. Legg lasagneplater, tomatskiver, lakseskiver, avokadoskiver og fetasaus lagvis. Dryss litt salt og pepper mellom hvert lag. Avslutt med lasagneplater, fetasaus og revet ost.

  5. 5

    Stek lasagnen midt i ovnen i ca. 20 minutter. For å få en mer gyllen farge på lasagnen, øker du temperaturen til 220 °C og lar den stå i noen minutter.

Tips

Hvis du ønsker det, kan du bytte ut fetaostkremen med en vanlig hvit saus.

Del denne oppskriften: