Skip to main content

Lakselasagne med fetaostkrem

Enkel
30min

Oppskrift på en spennende og annerledes type lasagne med laks og deilig fetaostkrem. En sikker hit hos både voksne og barn.

3.9
(45)
Next ImageLakselasagne med fetaostkrem

Ingredienser

Antall porsjoner

Ingredienser

200 g
fetaost
0.5 ts
salt
0.25 ts
pepper
12 stk
lasagneplate
1 ss
4 stk
tomat i skiver
600 g
laksefilet i tynne skiver
3 stk
modne avokado i skiver
100 g
Revet JARLSBERG®

Fremgangsmåte

  1. Sett stekeovnen på 180 °C. Finn frem en ildfast form.

  2. Kjør feta og Crème Fraîche i mikser, eller mos med gaffel. Smak til med salt og pepper.

  3. Kok lasagneplater myke og la dem renne av på et papir.

    Tips

    Hvis du ønsker litt hardere lasagneplater, lar du være å koke dem på forhånd.

  4. Smør en ildfast form eller porsjonsformer. Legg lasagneplater, tomatskiver, lakseskiver, avokadoskiver og fetasaus lagvis. Dryss litt salt og pepper mellom hvert lag. Avslutt med lasagneplater, fetasaus og revet ost.

  5. Stek lasagnen midt i ovnen i ca. 20 minutter. For å få en mer gyllen farge på lasagnen, øker du temperaturen til 220 °C og lar den stå i noen minutter.

Trykk for å vurdere oppskriften

Tips

Hvis du ønsker det, kan du bytte ut fetaostkremen med en vanlig hvit saus.

Hev smaken med våre produkter

Flere fristende oppskrifter