
Thaisalat med svinekjøtt
Koriander og mynte gir en herlig følelse av helg midt i uka. Salaten lages på under en halvtime.

Ingredienser
Antall porsjoner
Ingredienser
Fremgangsmåte
- 1
Varm opp en stor stekepanne. Smelt smøret og brun svinekjøttdeigen over middels høy varme, til kjøttet er ferdigstekt. Ta pannen av den varme plata, og hell av eventuell væske.
- 2
Kok risen etter anvisning på pakken.
- 3
Skjær koriander, mynteblader, vårløk og ingefær i små biter. Bland dette sammen med kjøttet, chili, limejuice, fiskesaus og sesamolje.
- 4
Rør sammen riseddik, soyasaus og olivenolje. Skrell agurken, og skjær den i skiver. Bland agurkskivene i eddikblandingen, og bland dette til slutt sammen med kjøttblandingen.
Tips
Hvis du ikke har fiskesaus, kan du bruke vanlig soyasaus.