Skip to main content

Thaisalat med svinekjøtt

Enkel
20min

Koriander og mynte gir en herlig følelse av helg midt i uka. Salaten lages på under en halvtime.

4.2
(32)
Next ImageThaisalat med svinekjøtt

Ingredienser

Antall porsjoner

Ingredienser

500 g
svinekjøttdeig
1 ss
TINE® Meierismør til steking
240 g
basmatiris
0.5 dl
hakket koriander
0.5 dl
friske mynteblad
3 ts
finhakket vårløk
1 ts
finhakket ingefær
0.5 ts
chilipulver
0.5 dl
fersk limejuice
1 ss
fiskesaus
1 ts
sesamolje
0.25 dl
riseddik
2 ss
soyasaus
1 ss
olivenolje
1 stk
stor agurk

Fremgangsmåte

  1. Varm opp en stor stekepanne. Smelt smøret og brun svinekjøttdeigen over middels høy varme, til kjøttet er ferdigstekt. Ta pannen av den varme plata, og hell av eventuell væske.

  2. Kok risen etter anvisning på pakken.

  3. Skjær koriander, mynteblader, vårløk og ingefær i små biter. Bland dette sammen med kjøttet, chili, limejuice, fiskesaus og sesamolje.

  4. Rør sammen riseddik, soyasaus og olivenolje. Skrell agurken, og skjær den i skiver. Bland agurkskivene i eddikblandingen, og bland dette til slutt sammen med kjøttblandingen.

Trykk for å vurdere oppskriften

Tips

Hvis du ikke har fiskesaus, kan du bruke vanlig soyasaus.

Hev smaken med våre produkter

Flere fristende oppskrifter