Koteletter med honning og sennep
Enkel
30min
Herlige og saftige koteletter stekt med honning, sennep, karri og ananas. Stek kotelettene på grillen, eller bruk stekepanna.
3.8
(38)

Ingredienser
Ris:
240 g
ukokt ris
Kotelett:
4 stk
kotelett av svin eller storfe
Marinade:
400 g
ananasring (1 boks = 400 g)
1 dl
honning
1 ss
sennep
1 ts
karri
½ ts
salt
¼ ts
pepper
¼ ts
chilipulver
Grønnsaker:
2 stk
gulrot
1 stk
løk
1 stk
paprika
Slik gjør du
Kotelett:
Marinade:
Grønnsaker:
Trykk for å vurdere oppskriften
Tips
Svinekjøtt blir bare enda bedre av å grilles på svake varme over lengre tid. Hvis du bruker grill, anbefaler vi indirekte varme.



