
Koteletter med honning og sennep
Herlige og saftige koteletter stekt med honning, sennep, karri og ananas. Stek kotelettene på grillen, eller bruk stekepanna.

Ingredienser
Antall porsjoner
Ris:
Kotelett:
Marinade:
Grønnsaker:
Fremgangsmåte
- 1
Kok ris etter anvisning på pakken. Husk å la risen bli ferdig ca. samtidig som kotelettene og grønnsakene.
Kotelett:
- 2
Snitt fettraden på kotelett. Det vil gjøre at de ikke vrir seg under steking/grilling.
Marinade:
- 3
Bland 2 ss ananassaft med honning, sennep, karri, salt, pepper og chilipulver. Ha marinaden i en tykk plastpose sammen med kotelettene. Lukk posen og legg den kjølig. Det holder med 10 minutter, men du kan gjerne la den ligge over natten.
- 4
Ta kotelettene ut av marinaden og tørk av dem. Grill kotelettene til de er gjennomstekte, 5-7 minutter avhengig av tykkelse.
Grønnsaker:
- 5
Kutt gulrot, løk og paprika i biter. Stek dem gjerne på grillen eller i stekepanne.
- 6
Legg ananasringene på grillen når kotelettene er nesten ferdigstekt. Sever med ris og grønnsaker.
Tips
Svinekjøtt blir bare enda bedre av å grilles på svake varme over lengre tid. Hvis du bruker grill, anbefaler vi indirekte varme.
Flere fristende oppskrifter



