Hotte koteletter

Hotte koteletter

0
16
Enkel30 min
Svinekoteletter er rask og billig hverdagsmat. Her er en oppskrift på en enkel middag med mye smak.

Ingredienser

Antall porsjoner

Ris:

  • 3 dl
    ukokt ris

Kotelett:

Saus:

  • 3 dl
  • 2 dl
    vann
  • 1 stk
    buljongterning
  • ½ dl
    chilisaus
  • 1 ss
    sweet chilisaus
  • ½ stk
    sitron (revet skall av)
  • 1 ss
    revet frisk ingefær
  • ½ stk
    rød chili
  • 1 ss
    maizena

Tilbehør:

  • 2 dl
    erter

Slik gjør du det

  1. 1

    Kok ris etter anvisningen på pakken.

Kotelett:

  1. 2

    Krydre kotelett og brun dem i smør. Ta dem ut av pannen.

Saus:

  1. 3

    Kok opp fløte, vann, buljong, chilisaus, sitronskall, ingefær og hakket chili. La kotelettene småkoke i sausen i 10 minutter.

  2. 4

    Jevn sausen med maisenna om nødvendig og kok litt til. Smak sausen til med salt og pepper.

Tilbehør

  1. 5

    Kok erter.

Tips

La kotelettene godgjøre seg i sausen mens du koker ris og erter.

Del denne oppskriften: