Skip to main content

Hotte koteletter

Enkel
30min

Svinekoteletter er rask og billig hverdagsmat. Her er en oppskrift på en enkel middag med mye smak.

3.8
(16)
Next ImageHotte koteletter

Ingredienser

Antall porsjoner

Ris:

3 dl
ukokt ris

Kotelett:

4 stk
nakkekoteletter
1 ts
salt
0.5 ts
nykvernet pepper

Saus:

2 dl
vann
1 stk
buljongterning
0.5 dl
chilisaus
1 ss
sweet chilisaus
0.5 stk
sitron (revet skall av)
1 ss
revet frisk ingefær
0.5 stk
rød chili
1 ss
maizena

Tilbehør:

2 dl
erter

Fremgangsmåte

  1. Kok ris etter anvisningen på pakken.

Kotelett:

  1. Krydre kotelett og brun dem i smør. Ta dem ut av pannen.

Saus:

  1. Kok opp fløte, vann, buljong, chilisaus, sitronskall, ingefær og hakket chili. La kotelettene småkoke i sausen i 10 minutter.

  2. Jevn sausen med maisenna om nødvendig og kok litt til. Smak sausen til med salt og pepper.

Tilbehør

  1. Kok erter.

Trykk for å vurdere oppskriften

Tips

La kotelettene godgjøre seg i sausen mens du koker ris og erter.

Hev smaken med våre produkter

Flere fristende oppskrifter