Hotte koteletter

Hotte koteletter

Kommentarer 0
  • Enkel
  • 30 min
Svinekoteletter er rask og billig hverdagsmat. Her er en oppskrift på en enkel middag med mye smak.

Ingredienser

Antall porsjoner

Ris:

3 dl ukokt ris

Kotelett:

4 stk nakkekoteletter
1 ts salt
½ ts nykvernet pepper
2 ss TINE Meierismør

Saus:

3 dl TINE Matfløte
2 dl vann
1 stk buljongterning
½ dl chilisaus
1 ss sweet chilisaus
½ stk sitron (revet skall av)
1 ss revet frisk ingefær
½ stk rød chili
1 ss maizena

Tilbehør:

2 dl erter

Slik gjør du det

    1. Kok ris etter anvisningen på pakken.
  1. Kotelett:

    1. Krydre kotelett og brun dem i smør. Ta dem ut av pannen.
  2. Saus:

    1. Kok opp fløte, vann, buljong, chilisaus, sitronskall, ingefær og hakket chili. La kotelettene småkoke i sausen i 10 minutter.
    2. Jevn sausen med maisenna om nødvendig og kok litt til. Smak sausen til med salt og pepper.
  3. Tilbehør

    1. Kok erter.
Tips!

La kotelettene godgjøre seg i sausen mens du koker ris og erter.

Julegaven til deg selv eller noen du er glad i

Kommentar

Kommentarer

Det er mye kjærlighet i god mat