Hotte koteletter
Enkel•30 min min
Svinekoteletter er rask og billig hverdagsmat. Her er en oppskrift på en enkel middag med mye smak.
Ingredienser
Antall porsjoner
Ris:
-
3 dlukokt ris
Kotelett:
-
4 stknakkekoteletter
-
1 tssalt
-
½ tsnykvernet pepper
-
2 ss
Saus:
-
3 dl
-
2 dlvann
-
1 stkbuljongterning
-
½ dlchilisaus
-
1 sssweet chilisaus
-
½ stksitron (revet skall av)
-
1 ssrevet frisk ingefær
-
½ stkrød chili
-
1 ssmaizena
Tilbehør:
-
2 dlerter
Slik gjør du det
-
1
Kok ris etter anvisningen på pakken.
Kotelett:
-
2
Krydre kotelett og brun dem i smør. Ta dem ut av pannen.
Saus:
-
3
Kok opp fløte, vann, buljong, chilisaus, sitronskall, ingefær og hakket chili. La kotelettene småkoke i sausen i 10 minutter.
-
4
Jevn sausen med maisenna om nødvendig og kok litt til. Smak sausen til med salt og pepper.
Tilbehør
-
5
Kok erter.