Hotte koteletter

(14)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Svinekoteletter er rask og billig hverdagsmat. Her er en oppskrift på en enkel middag med mye smak.

Antall porsjoner

Ingredienser

Ris:

3 dlukokt ris

Kotelett:

4 stknakkekoteletter
1 tssalt
½ tsnykvernet pepper
2 ssTINE Meierismør

Saus:

3 dlTINE Matfløte
2 dlvann
1 stkbuljongterning
½ dlchilisaus
1 sssweet chilisaus
½ stksitron (revet skall av)
1 ssrevet frisk ingefær
½ stkrød chili
1 ssmaizena

Tilbehør:

2 dlerter

Slik gjør du det

  • Ris:

    1. Kok ris etter anvisningen på pakken.
  • Kotelett:

    1. Krydre kotelett og brun dem i smør. Ta dem ut av pannen.
  • Saus:

    1. Kok opp fløte, vann, buljong, chilisaus, sitronskall, ingefær og hakket chili. La kotelettene småkoke i sausen i 10 minutter.
    2. Jevn sausen med maisenna om nødvendig og kok litt til. Smak sausen til med salt og pepper.
  • Tilbehør

    1. Kok erter.

Tips:

La kotelettene godgjøre seg i sausen mens du koker ris og erter.

Kommentarer

  Legg til kommentar