Koteletter med kryddersmør
Enkel
20min
Koteletter av svin er rask, billig og enkel hverdagsmat. Her er oppskrift på en enkel middag med sitronsmør, tomater og ris.
4.0
(7)

Ingredienser
Kotelett:
4 stk 
 nakkekoteletter (eller magrere svinekoteletter)
½ ts 
 salt og pepper 
Ris:
300 g 
ukokt  fullkornsris eller vanlig ris (ca 3 dl), eller pasta
Grønnsaker:
100 g 
 sjampinjong eller annen sopp
200 g 
 aspargesbønne eller andre grønne bønner
1 stk 
 rødløk 
2 ss 
TINE® Meierismør til steking
Sitronsmør:
100 g 
2 ts 
revet  sitronskall 
½ stk 
 hvitløksfedd, presset
½ ts 
 salt 
¼ ts 
 pepper 
Slik gjør du
Tips
La pannen bli god og varm før du har i smør. Når stekefettet er nøttebrunt og har sluttet å bruse, legger du i kjøttet, litt av gangen.
Ris:
Grønnsaker:
Sitronsmør:
Trykk for å vurdere oppskriften
Tips
For å få kjøttet saftig, er det best å steke koteletter med fettet på. Hvis du vil, kan du skjære bort fettet før du serverer.




