
Koteletter med kryddersmør
Koteletter av svin er rask, billig og enkel hverdagsmat. Her er oppskrift på en enkel middag med sitronsmør, tomater og ris.

Ingredienser
Antall porsjoner
Kotelett:
Ris:
Grønnsaker:
Sitronsmør:
Fremgangsmåte
- 1
Tørk kotelett godt og stek dem i varm panne i smør, ca 2 minutter på hver side. Trekk pannen av varmen og legg på lokk. La kotelettene stå i 5-10 minutter.
Tips
La pannen bli god og varm før du har i smør. Når stekefettet er nøttebrunt og har sluttet å bruse, legger du i kjøttet, litt av gangen.
Ris:
- 2
Kok ris etter anvisning på pakken.
Grønnsaker:
- 3
Del sopp i skiver, bønner i mindre biter og rødløk i båter. Stek så sopp og grønnsaker i smør i panne til det er mørt, ca 10 minutter.
Sitronsmør:
- 4
Rør sammen smør, revet sitronskall, hvitløk, salt og pepper og server det til kotelettene og grønnsakene sammen med ris eller pasta.
Tips
For å få kjøttet saftig, er det best å steke koteletter med fettet på. Hvis du vil, kan du skjære bort fettet før du serverer.
Hev smaken med våre produkter
Flere fristende oppskrifter



