Koteletter med urtesaus
Svinekoteletter er rimelig og god middagsmat. Server kotelettene med denne gode og syrlige urtesausen og valnøtter.

Ingredienser
potet:
Urtesaus:
Salat:
Slik gjør du
- 1Vask potet godt og kok møre, i 20-30 minutter. 
Kotelett:
- 2Brun kotelettene i halvparten av smøret, 3 minutter på hver side. Tips La pannen bli god og varm før du har i smør. Når stekefettet er nøttebrunt og har sluttet å bruse, legger du i kjøttet, litt av gangen. 
Urtesaus:
- 3Rens og hakk løken. Fres den i resten av smøret. Strø på mel og spe med vann, TINE Lett Crème Fraîche, buljongterning og sitron. Kok opp. 
- 4Legg i persille, basilikum og koteletter. Smak til med salt og pepper. Strø over nøtter. 
Salat:
- 5Vask og skjær opp salat. 
Tips
For å få kjøttet saftig, er det best å steke koteletter med fettet på. Hvis du vil, kan du skjære bort fettet før du serverer.





