Svinekoteletter i sursøt saus
Oppskrift på sursøte svinekoteletter med inspirasjon fra Asia. Retten kan varieres med alle dine favorittgrønnsaker.

Ingredienser
Pasta:
Grønnsaker:
Appelsinsaus:
Kotelett:
Slik gjør du
- 1Kok pasta etter anvisningen på pakken. 
- 2Skyll og rens brokkoli og vårløk. Del brokkolien i små buketter og skjær vårløken i tynne skiver. 
- 3Bland marmelade, appelsinjuice, soyasaus, sennep og chili i en liten bolle. Rør godt. 
- 4Varm opp en stekepanne på forholdsvis sterk varme. Krydre kotelett med salt og pepper og brun dem raskt på begge sider i olje. 
- 5Skru ned varmen og hell appelsinblandingen over kotelettene. 
- 6Ha på lokk og la kotelettene trekke til de er gjennomstekte og møre, ca 15 minutter. Snu med jevne mellomrom. Ha vårløken på kotelettene de siste 5 minuttene. 
- 7Kok brokkoli til den er mør, men fremdeles har tyggemotstand, i 3-5 minutter. 
Tips
Du kan bytte ut pastaen med ris.



