
Svinekoteletter i sursøt saus
Oppskrift på sursøte svinekoteletter med inspirasjon fra Asia. Retten kan varieres med alle dine favorittgrønnsaker.

Ingredienser
Antall porsjoner
Pasta:
Grønnsaker:
Appelsinsaus:
Kotelett:
Fremgangsmåte
- 1
Kok pasta etter anvisningen på pakken.
- 2
Skyll og rens brokkoli og vårløk. Del brokkolien i små buketter og skjær vårløken i tynne skiver.
- 3
Bland marmelade, appelsinjuice, soyasaus, sennep og chili i en liten bolle. Rør godt.
- 4
Varm opp en stekepanne på forholdsvis sterk varme. Krydre kotelett med salt og pepper og brun dem raskt på begge sider i olje.
- 5
Skru ned varmen og hell appelsinblandingen over kotelettene.
- 6
Ha på lokk og la kotelettene trekke til de er gjennomstekte og møre, ca 15 minutter. Snu med jevne mellomrom. Ha vårløken på kotelettene de siste 5 minuttene.
- 7
Kok brokkoli til den er mør, men fremdeles har tyggemotstand, i 3-5 minutter.
Tips
Du kan bytte ut pastaen med ris.
Flere fristende oppskrifter



