Strimlet kjøttgryte
En rask og enkel kjøttrett som passer godt i en travel hverdag. Crème fraîche og soya blir en smakfull saus til svinekjøttet.

Ingredienser
Potet:
Strimlet kjøttgryte:
Slik gjør du
- 1Vask potet godt og kok møre, i 20-30 minutter. 
Strimlet kjøttgryte:
- 2Skjær kjøttet i tynne strimler eller bruk kjøtt som er ferdig oppskåret. 
- 3Skjær løken i skiver. Brun kjøttet i smør i en stekepanne. Legg det over i en kjele. Tips La pannen bli god og varm før du har i smør. Når stekefettet er nøttebrunt og har sluttet å bruse, legger du i kjøttet, litt av gangen. 
- 4Fres løken i en stekepanne og ha det i kjelen sammen med kjøttet. Krydre med salt og ha på soyasaus. 
- 5Rør i crème fraîche og vann. Legg i bønner. La alt koke i ca 5 minutter. 
Tips
For å få kjøttet saftig, er det best å steke koteletter med fettet på. Hvis du vil, kan du skjære bort fettet før servering.





