
Strimlet kjøttgryte
En rask og enkel kjøttrett som passer godt i en travel hverdag. Crème fraîche og soya blir en smakfull saus til svinekjøttet.

Ingredienser
Antall porsjoner
Potet:
Strimlet kjøttgryte:
Fremgangsmåte
- 1
Vask potet godt og kok møre, i 20-30 minutter.
Strimlet kjøttgryte:
- 2
Skjær kjøttet i tynne strimler eller bruk kjøtt som er ferdig oppskåret.
- 3
Skjær løken i skiver. Brun kjøttet i smør i en stekepanne. Legg det over i en kjele.
Tips
La pannen bli god og varm før du har i smør. Når stekefettet er nøttebrunt og har sluttet å bruse, legger du i kjøttet, litt av gangen.
- 4
Fres løken i en stekepanne og ha det i kjelen sammen med kjøttet. Krydre med salt og ha på soyasaus.
- 5
Rør i crème fraîche og vann. Legg i bønner. La alt koke i ca 5 minutter.
Tips
For å få kjøttet saftig, er det best å steke koteletter med fettet på. Hvis du vil, kan du skjære bort fettet før servering.
Hev smaken med våre produkter
Flere fristende oppskrifter



