
Marokkansk kyllinggryte
Eksotisk marokkansk kyllinggryte med linser, finhakket persille og sambal oelek.

Ingredienser
Antall porsjoner
Ingredienser
Fremgangsmåte
- 1
Kok linser i ca. 5 minutter. De skal bli myke og ikke koke i stykker. Hell av vannet.
- 2
Skjær kylling i biter. Bland TINE® Crème Fraîche med hvetemel i en kjele. Tilsett vann og buljongterning, og rør i sambal oelek eller karri. Legg i kyllingbitene og finhakket hvitløk.
- 3
La det koke forsiktig under lokk i ca. 10 minutter. Rør i linsene og tilsett persille. Varm opp gryten og smak den til.
- 4
Skyll salat og ha i en bolle. Server ved siden av kyllinggryta.
Tips
I stedet for sambal oelek, som er en sterk chilipasta, kan du bruke vanlig karri. Smak deg fram.
Hev smaken med våre produkter
Flere fristende oppskrifter
