Marokkansk kyllinggryte
Enkel•30 min min
Eksotisk marokkansk kyllinggryte med linser, finhakket persille og sambal oelek.
Ingredienser
Antall porsjoner
-
2 dlrøde linser
-
2 stkkyllingfileter
-
2 dl
-
2 tshvetemel
-
1 dlvann
-
1 stkhønsebuljongterning
-
1 tssambal oelek eller karri
-
2 stkfinhakket hvitløksfedd
-
½ dlfinhakket persille
-
150 gblandet salat
Slik gjør du det
-
1
Kok linser i ca. 5 minutter. De skal bli myke og ikke koke i stykker. Hell av vannet.
-
2
Skjær kylling i biter. Bland Crème Fraîche med hvetemel i en kjele. Tilsett vann og buljongterning, og rør i sambal oelek eller karri. Legg i kyllingbitene og finhakket hvitløk.
-
3
La det koke forsiktig under lokk i ca. 10 minutter. Rør i linsene og tilsett persille. Varm opp gryten og smak den til.
-
4
Skyll salat og ha i en bolle. Server ved siden av kyllinggryta.