Skip to main content
TINE Kjøkken Logo
Del

Reinskavgryte med mandelpotetmos

Enkel
35min

Reinskavgryte er fint å servere når høstmørket senker seg, eller etter en lang skitur på påskefjellet.

3.9
(89)
Reinskavgryte med mandelpotetmos

Ingredienser

500 g
reinskav
2 stk
sjalottløk
2 stk
hvitløksfedd
200 g
sopp (gjerne selvplukket)
4 stk
einebær
1 dl
konsentrert kalvefond
1 dl
rødvin
1 bunt
vårløk
1 dl
finhakket persille

Mandelpotetmos:

1 kg
mandelpotet
4 stk
hvitløksfedd
3 dl
TINE Lettrømme Økologisk
½ ts
salt
½ ts
pepper
4 ss
rørte tyttebær

Slik gjør du

Mandelpotetmos:

Tips

Reinskav finner du i frysedisken, og den er best å steke når den er halvtint.

Hev smaken med våre produkter

Flere fristende oppskrifter