Reinskavgryte med mandelpotetmos
Enkel
35min
Reinskavgryte er fint å servere når høstmørket senker seg, eller etter en lang skitur på påskefjellet.
3.9
(89)

Ingredienser
500 g
reinskav
2 stk
sjalottløk
2 stk
hvitløksfedd
200 g
sopp (gjerne selvplukket)
4 stk
einebær
1 dl
konsentrert kalvefond
1 dl
rødvin
4 dl
1 bunt
vårløk
1 dl
finhakket persille
Mandelpotetmos:
1 kg
mandelpotet
4 stk
hvitløksfedd
3 dl
TINE Lettrømme Økologisk
½ ts
salt
½ ts
pepper
4 ss
rørte tyttebær
Slik gjør du
Mandelpotetmos:
Trykk for å vurdere oppskriften
Tips
Reinskav finner du i frysedisken, og den er best å steke når den er halvtint.




