Denne herlige lammegryten er spekket med gode smaker som tar deg rett til landene rundt Middelhavet.
Enkel•45 min•8 personer
Ingredienser
1 kg lammestek, (ferdig utbenet)
3 stykk løk
2 stykk hvitløksfedd
4 stykk paprika
1 stykk aubergine
8 stykk tomat
2 ss TINE® Meierismør
4 ss tomatpuré
1 ss frisk oregano/mynte, (eller basilikum)
3 stykk hønse - eller grønnsaksbuljongterning
3 dl TINE® Matfløte
1 ss krydderurt
Slik gjør du
1
Skjær kjøtt i biter. Rens og hakk løk, hvitløk og paprika. Skjær aubergine og tomat i biter.
2
Brun kjøtt i smør i en stekepanne i ca. 2 minutter. Ha stekt kjøtt og stekesjy over i en stor gryte.
3
Fres løk, hvitløk og paprika raskt. Legg løk, hvitløk, paprika, aubergine og tomat i gryta. Tilsett tomatpuré, oregano, buljongterning og fløte. La det hele koke på svak varme i ca. 30 min.
4
Pynt med friske krydderuerter ved servering.
Tips
Poteter eller store hvite bønner er godt tilbehør
Lagre
Skriv ut
Del
Lammegryte
Enkel
45min
Denne herlige lammegryten er spekket med gode smaker som tar deg rett til landene rundt Middelhavet.