Skip to main content

Asiatiske svinekjøttkaker

Enkel
30min

Svinekjøttets allsidighet gjør det til en velbrukt ingrediens i matretter over hele verden. Dette er en spennende oppskrift på middag for hele familien.

4.4
(57)
Next ImageAsiatiske svinekjøttkaker

Ingredienser

Antall porsjoner

Svinekjøttkaker:

2 stk
hvitløksfedd
1 stk
rød chili
3 ss
koriander
3 stk
vårløk
1 stk
revet skall av lime
600 g
svinekjøttdeig
1 stk
egg
2 ss
potetmel
0.25 ts
salt
1 ss
TINE® Meierismør eller olje til steking

Nudler:

250 g
eggnudler

Wokgrønnsaker:

0.5 stk
paprika
0.5 stk
løk
2 stk
gulrot
200 g
sjampinjong
100 g
brokkoli
4 ss
teriyakisaus eller sweet chilisaus

Fremgangsmåte

  1. Hakk hvitløk, chili, koriander og vårløk. Riv limeskallet.

  2. Ha svinekjøttdeig, egg, potetmel, hvitløk, chili, lime og koriander i en bolle, og krydre med salt. Kna sammen til en jevn farse. Vend i vårløk.

  3. Form farsen til kaker. Stek kakene på begge sider på middels varme til de er gjennomstekte.

Nudler:

  1. Kok nudlene som anvist på pakken.

    Tips

    Eggenudler kan byttes ut med ris eller pasta.

Wokgrønnsaker:

  1. Skjær paprika, løk, gulrot, sjampinjong og brokkoli i like store biter. Wok grønnsakene. Ha i teriyakisaus eller sweet chilisaus.

Trykk for å vurdere oppskriften

Tips

Farsen smaker også godt i suppe. Lag små kjøttboller og kok dem i en god buljong sammen med friske grønnsaker.

Hev smaken med våre produkter

Flere fristende oppskrifter