
Asiatiske svinekjøttkaker
Svinekjøttets allsidighet gjør det til en velbrukt ingrediens i matretter over hele verden. Dette er en spennende oppskrift på middag for hele familien.

Ingredienser
Antall porsjoner
Svinekjøttkaker:
Nudler:
Wokgrønnsaker:
Fremgangsmåte
- 1
Hakk hvitløk, chili, koriander og vårløk. Riv limeskallet.
- 2
Ha svinekjøttdeig, egg, potetmel, hvitløk, chili, lime og koriander i en bolle, og krydre med salt. Kna sammen til en jevn farse. Vend i vårløk.
- 3
Form farsen til kaker. Stek kakene på begge sider på middels varme til de er gjennomstekte.
Nudler:
- 4
Kok nudlene som anvist på pakken.
Tips
Eggenudler kan byttes ut med ris eller pasta.
Wokgrønnsaker:
- 5
Skjær paprika, løk, gulrot, sjampinjong og brokkoli i like store biter. Wok grønnsakene. Ha i teriyakisaus eller sweet chilisaus.
Tips
Farsen smaker også godt i suppe. Lag små kjøttboller og kok dem i en god buljong sammen med friske grønnsaker.
Hev smaken med våre produkter
Flere fristende oppskrifter



