Skip to main content

Koteletter med dampede grønnsaker

Enkel
30min

Nakkekoteletter er perfekt middagsmat som passer godt i en travel hverdag. Server med dampede grønnsaker og poteter.

3.8
(11)
Next ImageKoteletter med dampede grønnsaker

Ingredienser

Antall porsjoner

Ingredienser

8 stk
middels store potet
1 ss
TINE® Meierismør til steking
4 stk
nakkekoteletter av svin
0.25 ts
salt
0.25 ts
pepper
0.5 stk
blomkål
0.5 stk
brokkoli
2 stk
gulrot
1 dl
persille

Fremgangsmåte

  1. Vask potet godt og kok møre, i 20–30 minutter.

  2. Smelt smør i en varm stekepanne. Brun kotelett raskt i pannen og dryss på salt og pepper. Ta pannen vekk fra platen og la kotelettene ettersteke med lokk over ¾ av pannen i ca. 5 minutter.

  3. Del blomkål, brokkoli og gulrot i passende serveringsstykker og damp dem i en kjele over dampinnsats, eller kok dem i lettsaltet vann i ca. 10 minutter. Stikk med en kniv for å kjenne når de er ferdigkokt.

  4. Server hver kotelett med kokte poteter, dampede grønnsaker og Kesam. Pynt med litt persille.

Trykk for å vurdere oppskriften

Tips

Svinekoteletter er mørt kjøtt som stekes ferdig på få minutter. Skjærer du vekk fettranden på koteletten, er det dessuten svært magert kjøtt.

Hev smaken med våre produkter

Flere fristende oppskrifter