Skip to main content

Koteletter med stekt melon

Enkel
30min

Koteletter er rask og enkel hverdagsmat, og vannmelon er en favoritt for mange. Men visste du at vannmelon både kan stekes og grilles?

5.0
(4)
Next ImageKoteletter med stekt melon

Ingredienser

Antall porsjoner

Ingredienser

1 ss
TINE® Meierismør til steking
4 stk
nakkekoteletter av svin
0.25 ts
salt
0.25 ts
pepper
400 g
vannmelon
1 ss
nøytral matolje
4 ss
hakket, frisk basilikum
150 g
vasket salat ferdigblanding

Fremgangsmåte

  1. Smelt smør i en varm stekepanne. Brun koteletter raskt i pannen, og dryss på salt og pepper. Ta pannen vekk fra platen og la kotelettene ettersteke med lokk over ¾ av pannen i ca. 5 minutter.

  2. Skjær melon i ca. 1 cm tykke skiver. Skjær av skallet på skivene og kutt dem i jevne stykker. Legg stykkene på litt kjøkkenpapir og dryss over et par klyper salt.

  3. Gni melonstykkene inn med litt olje og stek dem raskt på begge sider over sterk varme.

  4. Skjær basilikum i små biter og bland inn i kesamen.

  5. Server hver kotelett med stekt melon, kesamdressing og ferdig salatblanding.

Trykk for å vurdere oppskriften

Tips

Svinekoteletter er mørt kjøtt som stekes ferdig på få minutter. Skjærer du vekk fettranden på koteletten, er det dessuten svært magert kjøtt.

Hev smaken med våre produkter

Flere fristende oppskrifter