Koteletter med mangosalsa

(3)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

De kjente og kjære kotelettene kan piffes opp med mangosalsa og kesam. En enkel og god middag i en hektisk hverdag.

Antall porsjoner

Ingredienser

1 ssTINE Meierismør til steking
4 stknakkekoteletter av svin
¼ tssalt
¼ tspepper
6 dlhurtigris
3 dlvann
¼ tssalt til risen
2 stkmangoer
4 sshakket mynte
8 ssKesam® Mager Naturell 300 g
 Les kommentarer (0) Legg i handleliste

Slik gjør du det

    1. Smelt smøret i en varm stekepanne. Brun kotelett raskt i pannen og dryss på salt og pepper. Ta pannen vekk fra platen, og la kotelettene etterstekes med lokk over ¾ av pannen i ca. 5 minutter.
    2. Kok ris etter anvisning på pakken.
    3. Skrell mango og del i terninger. Skjær mynte i små biter. Bland dette sammen med mangoen.

      Tips:

      Får du ikke tak i mango, kan kotelettene serveres med friske hakkede tomater.

    4. Server hver kotelett med kokt ris, mager kesam og mangosalsa.

Tips:

Svinekoteletter er mørt kjøtt som stekes ferdig på få minutter. Skjærer du vekk fettranden på koteletten, er det dessuten svært magert kjøtt som er ypperlig til hverdagsmiddagen.

Kommentarer

  Legg til kommentar