Koteletter med mangosalsa

Koteletter med mangosalsa

Kommentarer 0
  • Enkel
  • 20 min
De kjente og kjære kotelettene kan piffes opp med mangosalsa og kesam. En enkel og god middag i en hektisk hverdag.

Ingredienser

Antall porsjoner

1 ss TINE Meierismør til steking
4 stk nakkekoteletter av svin
¼ ts salt
¼ ts pepper
6 dl hurtigris
3 dl vann
¼ ts salt til risen
2 stk mangoer
4 ss hakket mynte
8 ss Kesam® Mager Naturell 300 g

Slik gjør du det

    1. Smelt smøret i en varm stekepanne. Brun kotelett raskt i pannen og dryss på salt og pepper. Ta pannen vekk fra platen, og la kotelettene etterstekes med lokk over ¾ av pannen i ca. 5 minutter.
    2. Kok ris etter anvisning på pakken.
    3. Skrell mango og del i terninger. Skjær mynte i små biter. Bland dette sammen med mangoen.
      Tips!

      Får du ikke tak i mango, kan kotelettene serveres med friske hakkede tomater.

    4. Server hver kotelett med kokt ris, mager kesam og mangosalsa.
Tips!

Svinekoteletter er mørt kjøtt som stekes ferdig på få minutter. Skjærer du vekk fettranden på koteletten, er det dessuten svært magert kjøtt som er ypperlig til hverdagsmiddagen.

Kommentar

Kommentarer

Det er mye kjærlighet i god mat