Skip to main content

Koteletter med mangosalsa

Enkel
20min

De kjente og kjære kotelettene kan piffes opp med mangosalsa og kesam. En enkel og god middag i en hektisk hverdag.

4.1
(8)
Next ImageKoteletter med mangosalsa

Ingredienser

Antall porsjoner

Ingredienser

1 ss
TINE® Meierismør til steking
4 stk
nakkekoteletter av svin
0.25 ts
salt
0.25 ts
pepper
6 dl
hurtigris
3 dl
vann
0.25 ts
salt til risen
2 stk
mango
4 ss
hakket mynte

Fremgangsmåte

  1. Smelt smøret i en varm stekepanne. Brun kotelett raskt i pannen og dryss på salt og pepper. Ta pannen vekk fra platen, og la kotelettene etterstekes med lokk over ¾ av pannen i ca. 5 minutter.

  2. Kok ris etter anvisning på pakken.

  3. Skrell mango og del i terninger. Skjær mynte i små biter. Bland dette sammen med mangoen.

    Tips

    Får du ikke tak i mango, kan kotelettene serveres med friske hakkede tomater.

  4. Server hver kotelett med kokt ris, mager kesam og mangosalsa.

Trykk for å vurdere oppskriften

Tips

Svinekoteletter er mørt kjøtt som stekes ferdig på få minutter. Skjærer du vekk fettranden på koteletten, er det dessuten svært magert kjøtt som er ypperlig til hverdagsmiddagen.

Hev smaken med våre produkter

Flere fristende oppskrifter