
Koteletter med mangosalsa
Enkel•20 min min
De kjente og kjære kotelettene kan piffes opp med mangosalsa og kesam. En enkel og god middag i en hektisk hverdag.
Ingredienser
Antall porsjoner
-
1 ssTINE® Meierismør til steking
-
4 stknakkekoteletter av svin
-
¼ tssalt
-
¼ tspepper
-
6 dlhurtigris
-
3 dlvann
-
¼ tssalt til risen
-
2 stkmango
-
4 sshakket mynte
-
8 ss
Slik gjør du det
-
1
Smelt smøret i en varm stekepanne. Brun kotelett raskt i pannen og dryss på salt og pepper. Ta pannen vekk fra platen, og la kotelettene etterstekes med lokk over ¾ av pannen i ca. 5 minutter.
-
2
Kok ris etter anvisning på pakken.
-
3
Skrell mango og del i terninger. Skjær mynte i små biter. Bland dette sammen med mangoen.
Tips
Får du ikke tak i mango, kan kotelettene serveres med friske hakkede tomater.
-
4
Server hver kotelett med kokt ris, mager kesam og mangosalsa.