Håndkle og blad
Koteletter med mangosalsa
(4)

Koteletter med mangosalsa

  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

De kjente og kjære kotelettene kan piffes opp med mangosalsa og kesam. En enkel og god middag i en hektisk hverdag.

Håndkle

Ingredienser

Antall porsjoner

1 ssTINE Meierismør til steking
4 stknakkekoteletter av svin
¼ tssalt
¼ tspepper
6 dlhurtigris
3 dlvann
¼ tssalt til risen
2 stkmangoer
4 sshakket mynte
8 ssKesam® Mager Naturell 300 g
BladBlad

Slik gjør du det

    1. Smelt smøret i en varm stekepanne. Brun kotelett raskt i pannen og dryss på salt og pepper. Ta pannen vekk fra platen, og la kotelettene etterstekes med lokk over ¾ av pannen i ca. 5 minutter.
    2. Kok ris etter anvisning på pakken.
    3. Skrell mango og del i terninger. Skjær mynte i små biter. Bland dette sammen med mangoen.
      Blått hjerte
      Tips!

      Får du ikke tak i mango, kan kotelettene serveres med friske hakkede tomater.

    4. Server hver kotelett med kokt ris, mager kesam og mangosalsa.
Blått hjerte
Tips!

Svinekoteletter er mørt kjøtt som stekes ferdig på få minutter. Skjærer du vekk fettranden på koteletten, er det dessuten svært magert kjøtt som er ypperlig til hverdagsmiddagen.

kommentar

Kommentarer

HåndkleBlått hjerteKjærlighet i god mat