Kylling, ris og grønnsaker

Kylling, ris og grønnsaker

Kommentarer 0
  • Enkel
  • 30 min
Saftig og god kylling med karriris, blomkål og brokkoli. Dette er en middagsrett som faller i smak hos de fleste.

Ingredienser

Antall porsjoner

3 dl ris eller fullkornsris
1 ts karri
1 stk rødløk
4 stk kyllingfileter
1 ss TINE Meierismør
½ ts salt
½ ts pepper
1 stk brokkoli
1 stk blomkål
1 dl TINE Crème Fraîche Original eller matyoghurt

Slik gjør du det

    1. Kok opp vann i to ulike kjeler, en til ris og en til grønnsaker. I vannet til risen har du i karri. Kok ris etter anvisningen på pakken.
    2. Skjær rødløk i skiver. Stek kyllingfilet og rødløk i en panne med smør på middels sterk varme. Stek til kjøttet er gjennomstekt, i 4–5 minutter på hver side. Ha på salt og pepper.
    3. Skjær opp brokkoli og blomkål. Kok sammen til de blir møre, ca. 5 minutter. Server kyllingfilet og ris med brokkoli, blomkål og crème fraîche eller matyoghurt.
Tips!

Du kan fint erstatte kyllingen med f.eks. laks eller steinbit.

Kommentar

Kommentarer

Det er mye kjærlighet i god mat