Kylling, ris og grønnsaker
Enkel•30 min min
Saftig og god kylling med karriris, blomkål og brokkoli. Dette er en middagsrett som faller i smak hos de fleste.
Ingredienser
Antall porsjoner
-
3 dlris eller fullkornsris
-
1 tskarri
-
1 stkrødløk
-
4 stkkyllingfileter
-
1 ss
-
½ tssalt
-
½ tspepper
-
1 stkbrokkoli
-
1 stkblomkål
-
1 dlTINE® Crème Fraîche Original eller matyoghurt
Slik gjør du det
-
1
Kok opp vann i to ulike kjeler, en til ris og en til grønnsaker. I vannet til risen har du i karri. Kok ris etter anvisningen på pakken.
-
2
Skjær rødløk i skiver. Stek kyllingfilet og rødløk i en panne med smør på middels sterk varme. Stek til kjøttet er gjennomstekt, i 4–5 minutter på hver side. Ha på salt og pepper.
-
3
Skjær opp brokkoli og blomkål. Kok sammen til de blir møre, ca. 5 minutter. Server kyllingfilet og ris med brokkoli, blomkål og crème fraîche eller matyoghurt.