Kylling, ris og grønnsaker

Kylling, ris og grønnsaker

0
73
Enkel30 min
Saftig og god kylling med karriris, blomkål og brokkoli. Dette er en middagsrett som faller i smak hos de fleste.

Ingredienser

Antall porsjoner

Slik gjør du det

  1. 1

    Kok opp vann i to ulike kjeler, en til ris og en til grønnsaker. I vannet til risen har du i karri. Kok ris etter anvisningen på pakken.

  2. 2

    Skjær rødløk i skiver. Stek kyllingfilet og rødløk i en panne med smør på middels sterk varme. Stek til kjøttet er gjennomstekt, i 4–5 minutter på hver side. Ha på salt og pepper.

  3. 3

    Skjær opp brokkoli og blomkål. Kok sammen til de blir møre, ca. 5 minutter. Server kyllingfilet og ris med brokkoli, blomkål og crème fraîche eller matyoghurt.

Tips

Du kan fint erstatte kyllingen med f.eks. laks eller steinbit.

Del denne oppskriften: