Kylling med sesam
Kylling og sesam er en klassisk kombinasjon. I denne smakfulle retten kombineres dette med avokado og frisk nektarin.

Ingredienser
Kylling:
Saus:
Tilbehør:
Slik gjør du
- 1Skjær kyllingfilet i strimler på tvers. Bland potetmel, soyasaus og olje i en skål. Legg i kyllingen og bland godt. Sett det til marinering i ca. 30 minutter. 
saus:
- 2Skyll og rens purre. Skjær i 2 cm brede biter. 
- 3Varm olje i en stor stekepanne til det er gjennomvarmt. Stek sesamfrø til de begynner å lukte, ca. 1/2 minutt. Tilsett kyllingkjøtt og purre. Stek på sterk varme til kyllingen er gyllen og gjennomstekt, i 6–8 minutter. 
- 4Hell over soyasaus og kyllingkraft. Varm til kokepunktet og smak til med salt og pepper. 
Tilbehør:
- 5Kok nudler etter anvisningen på pakken. Pass på at nudlene er ferdige samtidig som resten av maten. 
- 6Del avokado og nektarin i biter. 
- 7Ha nudlene over i panna med kyllingen og bland sammen. Legg over avokado og nektarin, og dryss over sesamfrø ved servering. 
Tips
Skjær gjerne opp purre slik: Del den i fire på langs, og deretter i tynne skiver.



