
Kylling Chow Mein
Enkel•30 min min
Ingredienser
Antall porsjoner
-
250 geggnudler
-
2 stkgulrøtter
-
100 gaspargesbønner
-
125 gsukkererter
-
4 stkvårløk
-
2 cmfersk ingefær
-
1 stkhvitløksfedd
-
3 stkkyllingfileter
-
2 ssrapsolje , solsikkeolje eller annen egnet olje til steking
-
2 sssoyasaus
-
½ stksitron
-
½ tssalt
-
¼ tspepper
Slik gjør du det
-
1
Fyll en kjele halvt med vann og kok opp. Tilsett nudler og la dem småkoke i 4 minutter. Når nudlene er ferdige, heller du dem i en sikt og lar vannet renne av.
-
2
Skrell gulrot og skjær i tynne strimler. Rens aspargesbønner og sukkererter. Skjær vårløk i tynne skiver. Skrell og riv ingefær. Skrell og press eller finhakk hvitløk. Skjær kylling i strimler.
-
3
Varm olje i en stekepanne. Stek kyllingstrimlene i noen minutter til de blir gylne. Ha dem over på en tallerken.
-
4
Ha hvitløk, ingefær, gulrot og aspargesbønner i stekepannen og stek i 4–5 minutter, til det begynner å bli mørt.
-
5
Ha kylling, sukkererter og vårløk i pannen og rør rundt. Tilsett nudler og stek i noen minutter til alt er gjennomvarmt. Tilsett soyasaus, sitronsaft og smak til med salt og pepper før du serverer.