Kylling Chow Mein

Kylling Chow Mein

8
48
Enkel30 min
Kylling Chow Mein er en klassisk kinesisk rett med nudler, kylling og masse gode grønnsaker.

Ingredienser

Antall porsjoner

  • 250 g
    eggnudler
  • 2 stk
    gulrøtter
  • 100 g
    aspargesbønner
  • 125 g
    sukkererter
  • 4 stk
    vårløk
  • 2 cm
    fersk ingefær
  • 1 stk
    hvitløksfedd
  • 3 stk
    kyllingfileter
  • 2 ss
    rapsolje , solsikkeolje eller annen egnet olje til steking
  • 2 ss
    soyasaus
  • ½ stk
    sitron
  • ½ ts
    salt
  • ¼ ts
    pepper

Slik gjør du det

  1. 1

    Fyll en kjele halvt med vann og kok opp. Tilsett nudler og la dem småkoke i 4 minutter. Når nudlene er ferdige, heller du dem i en sikt og lar vannet renne av.

  2. 2

    Skrell gulrot og skjær i tynne strimler. Rens aspargesbønner og sukkererter. Skjær vårløk i tynne skiver. Skrell og riv ingefær. Skrell og press eller finhakk hvitløk. Skjær kylling i strimler.

  3. 3

    Varm olje i en stekepanne. Stek kyllingstrimlene i noen minutter til de blir gylne. Ha dem over på en tallerken.

  4. 4

    Ha hvitløk, ingefær, gulrot og aspargesbønner i stekepannen og stek i 4–5 minutter, til det begynner å bli mørt.

  5. 5

    Ha kylling, sukkererter og vårløk i pannen og rør rundt. Tilsett nudler og stek i noen minutter til alt er gjennomvarmt. Tilsett soyasaus, sitronsaft og smak til med salt og pepper før du serverer.

Tips

Hvis du ønsker, kan du bytte ut kyllingkjøtt med svinekjøtt.

Del denne oppskriften: