Kylling Chow Mein
Kylling Chow Mein er en klassisk kinesisk rett med nudler, kylling og masse gode grønnsaker.

Ingredienser
Porsjoner
Slik gjør du
- 1
Fyll en kjele halvt med vann og kok opp. Tilsett nudler og la dem småkoke i 4 minutter. Når nudlene er ferdige, heller du dem i en sikt og lar vannet renne av.
- 2
Skrell gulrot og skjær i tynne strimler. Rens aspargesbønner og sukkererter. Skjær vårløk i tynne skiver. Skrell og riv ingefær. Skrell og press eller finhakk hvitløk. Skjær kylling i strimler.
- 3
Varm olje i en stekepanne. Stek kyllingstrimlene i noen minutter til de blir gylne. Ha dem over på en tallerken.
- 4
Ha hvitløk, ingefær, gulrot og aspargesbønner i stekepannen og stek i 4–5 minutter, til det begynner å bli mørt.
- 5
Ha kylling, sukkererter og vårløk i pannen og rør rundt. Tilsett nudler og stek i noen minutter til alt er gjennomvarmt. Tilsett soyasaus, sitronsaft og smak til med salt og pepper før du serverer.
Tips
Hvis du ønsker, kan du bytte ut kyllingkjøtt med svinekjøtt.