Håndkle og blad
Kylling Chow Mein
(23)

Kylling Chow Mein

  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Kylling Chow Mein er en klassisk kinesisk rett med nudler, kylling og masse gode grønnsaker.

Håndkle

Ingredienser

Antall porsjoner

250 geggnudler
2 stkgulrøtter
100 gaspargesbønner
125 gsukkererter
4 stkvårløk
2 centimeterfersk ingefær
1 stkhvitløksfedd
3 stkkyllingfileter
2 ssrapsolje, solsikkeolje eller annen egnet olje til steking
2 sssoyasaus
½ stksitron
½ tssalt
¼ tspepper
BladBlad

Slik gjør du det

    1. Fyll en kjele halvt med vann og kok opp. Tilsett nudler og la dem småkoke i 4 minutter. Når nudlene er ferdige, heller du dem i en sikt og lar vannet renne av.
    2. Skrell gulrot og skjær i tynne strimler. Rens aspargesbønner og sukkererter. Skjær vårløk i tynne skiver. Skrell og riv ingefær. Skrell og press eller finhakk hvitløk. Skjær kylling i strimler.
    3. Varm olje i en stekepanne. Stek kyllingstrimlene i noen minutter til de blir gylne. Ha dem over på en tallerken.
    4. Ha hvitløk, ingefær, gulrot og aspargesbønner i stekepannen og stek i 4–5 minutter, til det begynner å bli mørt.
    5. Ha kylling, sukkererter og vårløk i pannen og rør rundt. Tilsett nudler og stek i noen minutter til alt er gjennomvarmt. Tilsett soyasaus, sitronsaft og smak til med salt og pepper før du serverer.
Blått hjerte
Tips!

Hvis du ønsker, kan du bytte ut kyllingkjøtt med svinekjøtt.

kommentar

Kommentarer

HåndkleBlått hjerteKjærlighet i god mat