Wraps med fiskekaker

Wraps med fiskekake

1
24
Enkel15 min
Fiskekake-wraps er perfekt turmat, lunsj eller middag når du har litt dårlig tid. Sett frem alle ingrediensene i skåler på bordet, så kan alle lage sin egen wrap.

Ingredienser

Antall porsjoner

  • 4 stk
    fiskekaker
  • 1 ss
    TINE® Meierismør til steking
  • ¼ ts
    salt
  • ½ ts
    pepper
  • 2 stk
    avokado
  • 1 stk
    rødløk
  • 1 stk
    paprika
  • 16 stk
    cherrytomater
  • 1 stk
    crispisalat
  • 4 stk
    store tortillalefser
  • 4 ss
    tacosaus
  • 4 ss

Slik gjør du det

  1. 1

    Skjær hver fiskekake i grove strimler, og stek i smør i 2 minutter. Krydre med salt og pepper.

    Tips

    Du finner mange gode fiskekakevarianter i butikkene. Bruk dem du liker.

  2. 2

    Del hver avokado i to, og fjern steinene. Ta ut kjøttet med en skje og skjær i terninger.

  3. 3

    Strimle løk og paprika, og del hver cherrytomat i to.

  4. 4

    Fordel salat, avokado, rødløk, paprika, cherrytomat og fiskekakestrimler på hver lefse. Ha tacosaus og rømme over. Rull sammen og server.

Tips

Lag gjerne dine egne fiskekaker og bruk i denne retten. Da får du mulighet til å smaksette fiskekakene med det krydderet du selv vil.

Del denne oppskriften: