Bønne- og chorizo wrap

Bønne- og chorizo wrap

0
10
Enkel10 min
Tortillalefser med svarte bønner, chorizo og jalapeños. Perfekt til fredags- eller lørdagskosen. Et godt alternativ til taco.

Ingredienser

Antall porsjoner

  • 2 stk
    modne avokadoer
  • 2 dråper
    tabasco
  • 2 dl
  • 8 stk
    tortillalefser (gjerne fullkorn)
  • 2 dl
    svarte bønner
  • 3 ss
    jalapenos (kan sløyfes)
  • 100 g
    chorizo , i biter eller skiver
  • ½ stk
    salat
  • 4 stk
    tomater , i båter
  • 1 stk
    rødløk , i strimler

Slik gjør du det

  1. 1

    Sett stekeovnen på 150 °C.

  2. 2

    Mos avokadokjøtt med limesaft og noen tabascodråper. Bland med lettrømme.

  3. 3

    Varm tortillalefser innpakket i aluminiumfolie midt i ovnen i 8–10 minutter.

  4. 4

    Smør blandingen på de oppvarmede tortillaene. Fordel bønner og jalapeños, chorizo, salat, tomat og rødløk. Rull sammen til wraps.

Tips

Tomatsalsa smaker godt til bønne- og chorizowrapsene.

Del denne oppskriften: