Håndkle og blad
Bønne- og chorizo wrap
(99)

Bønne- og chorizo wrap

  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Tortillalefser med svarte bønner, chorizo og jalapeños. Perfekt til fredags- eller lørdagskosen. Et godt alternativ til taco.

Håndkle

Ingredienser

Antall porsjoner

2 stkmodne avokadoer
2 dråpertabasco
2 dlTINE Lettrømme 18 %
8 stktortillalefser (gjerne fullkorn)
2 dlsvarte bønner
3 ssjalapenos (kan sløyfes)
100 gchorizo, i biter eller skiver
½ stksalat
4 stktomater, i båter
1 stkrødløk, i strimler
BladBlad

Slik gjør du det

    1. Sett stekeovnen på 150 °C.
    2. Mos avokadokjøtt med limesaft og noen tabascodråper. Bland med lettrømme.
    3. Varm tortillalefser innpakket i aluminiumfolie midt i ovnen i 8–10 minutter.
    4. Smør blandingen på de oppvarmede tortillaene. Fordel bønner og jalapeños, chorizo, salat, tomat og rødløk. Rull sammen til wraps.
Blått hjerte
Tips!

Tomatsalsa smaker godt til bønne- og chorizowrapsene.

kommentar

Kommentarer

HåndkleBlått hjerteKjærlighet i god mat