Bønne- og chorizo wrap

Bønne- og chorizo wrap

Kommentarer 0
  • Enkel
  • 10 min
Tortillalefser med svarte bønner, chorizo og jalapeños. Perfekt til fredags- eller lørdagskosen. Et godt alternativ til taco.

Ingredienser

Antall porsjoner

2 stk modne avokadoer
2 dråper tabasco
2 dl TINE Lettrømme 18 %
8 stk tortillalefser (gjerne fullkorn)
2 dl svarte bønner
3 ss jalapenos (kan sløyfes)
100 g chorizo , i biter eller skiver
½ stk salat
4 stk tomater , i båter
1 stk rødløk , i strimler

Slik gjør du det

    1. Sett stekeovnen på 150 °C.
    2. Mos avokadokjøtt med limesaft og noen tabascodråper. Bland med lettrømme.
    3. Varm tortillalefser innpakket i aluminiumfolie midt i ovnen i 8–10 minutter.
    4. Smør blandingen på de oppvarmede tortillaene. Fordel bønner og jalapeños, chorizo, salat, tomat og rødløk. Rull sammen til wraps.
Tips!

Tomatsalsa smaker godt til bønne- og chorizowrapsene.

Kommentar

Kommentarer

Det er mye kjærlighet i god mat