Pisket smør med yoghurt

Pisket smør med yoghurt

4
11
Enkel10 min
Prøv pisket smør til bakt potet, biff, fisk eller grillede grønnsaker! Eller rett og slett som et alternativ til vanlig smør på godt brød. Luften fra piskingen gjør at smaken kommer ekstra godt fram. Smaken av restaurant - hjemme på ditt eget kjøkken!

Ingredienser

Antall porsjoner

Slik gjør du det

  1. 1

    Pisk romtemperert smør med yoghurt i en kjøkkenmaskin med ballongvisp til smøret blir luftig og hvitt.

    Tips

    La gjerne smøret ligge ute over natten slik at du er sikker på at det er romtemperert.

Tips

Pisket smør kan smakssettes med flere forskjellige ting, f.eks. flaksalt, finrevet lime- eller sitronskall, finrevet ingefær eller hvitløk, finhakkede urter eller spiselige blomster. Rør inn ønsket smak og server.

Del denne oppskriften: