Pisket smør med yoghurt

(8)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Prøv pisket smør til bakt potet, biff, fisk eller grillede grøntsaker! Eller rett og slett som et alternativ til vanlig smør på godt brød.  Luften fra piskingen gjør at smaken kommer ekstra godt fram. Smaken av restaurant - hjemme på ditt eget kjøkken!

Antall porsjoner

4

Ingredienser

250 gTINE Meierismør
2 ssTINE Yoghurt Naturell
 Legg i handleliste

Slik gjør du det

    1. Pisk romtemperert smør med yoghurt i en kjøkkenmaskin med ballongvisp til smøret blir luftig og hvitt.

      Tips:

      La gjerne smøret ligge ute over natten slik at du er sikker på at det er romtemperert.

Tips:

Pisket smør kan smakssettes med flere forskjellige ting, f.eks. flaksalt, finrevet lime- eller sitronskall, finrevet ingefær eller hvitløk, finhakkede urter eller spiselige blomster. Rør inn ønsket smak og server.

 Les kommentarer (2)

Kommentarer

  Legg til kommentar