Pisket smør med yoghurt

Pisket smør med yoghurt

Kommentarer 2
  • Enkel
  • 10 min
Prøv pisket smør til bakt potet, biff, fisk eller grillede grøntsaker! Eller rett og slett som et alternativ til vanlig smør på godt brød.  Luften fra piskingen gjør at smaken kommer ekstra godt fram. Smaken av restaurant - hjemme på ditt eget kjøkken!

Ingredienser

Antall porsjoner

Slik gjør du det

    1. Pisk romtemperert smør med yoghurt i en kjøkkenmaskin med ballongvisp til smøret blir luftig og hvitt.
      Tips!

      La gjerne smøret ligge ute over natten slik at du er sikker på at det er romtemperert.

Tips!

Pisket smør kan smakssettes med flere forskjellige ting, f.eks. flaksalt, finrevet lime- eller sitronskall, finrevet ingefær eller hvitløk, finhakkede urter eller spiselige blomster. Rør inn ønsket smak og server.

Julegaven til deg selv eller noen du er glad i

Kommentar

Kommentarer

  • Emel

    3 år siden
    Hvor lang tid kan man beholde den i kjøleskapet?

    Kommenter  (0)

    • Øyvind , stolt kokk og baker,

      3 år siden
      Hei Emel, Pisket smør med yoghurt holder seg fint i 7 til 10 dager i kjøleskapet. Husk bare å oppbevare den i en lufttett beholder. Lykke til :)

      Kommenter  (0)


Det er mye kjærlighet i god mat