Aromasmør

Aromasmør

Kommentarer 0
  • Enkel
  • 20 min
Her er oppskrift på tre typer aromasmør som smaker godt til for eksempel til bakte poteter, en deilig biffmiddag, eller til grillet fisk eller kjøtt. De er enkle å blande og holder seg godt en stund i kjøleskapet.

Ingredienser

Antall porsjoner

Persille - og hvitløksmør:

100 g TINE Meierismør (romtemperert)
1 stk hvitløksfedd
2 ss finhakket persille
½ ts salt

Chilismør:

100 g TINE Meierismør (romtemperert)
1 ts rød karripasta
½ ts salt

Lime - og koriandersmør:

100 g TINE Meierismør (romtemperert)
1 stk lime (revet skall av)
2 ss frisk, finhakket koriander
½ ts salt

Slik gjør du det

    1. Bland ingrediensene til de tre smørblandingene og smak til med salt og eventuelt nykvernet pepper. Server i tre skåler.
    2. Dersom du skal oppbevare smørblandingene til en senere anledning kan du legge de på matpapir eller folie og rulle de sammen til tre pølser.
    3. Legg smørpølsene kjølig i kjøleskap eller i fryseboksen til smøret er hardt. Skjær smøret i skiver eller terninger ved servering.
Kommentar

Kommentarer

Det er mye kjærlighet i god mat