Kryddersmør på tre måter
Enkel•20 min min
Her er oppskrift på tre typer aromasmør som smaker godt til for eksempel til bakte poteter, en deilig biffmiddag, eller til grillet fisk eller kjøtt. De er enkle å blande og holder seg godt en stund i kjøleskapet.
Ingredienser
Antall porsjoner
Persille - og hvitløksmør:
-
100 gTINE® Meierismør (romtemperert)
-
1 stkhvitløksfedd
-
2 ssfinhakket persille
-
½ tssalt
Chilismør:
-
100 gTINE® Meierismør (romtemperert)
-
1 tsrød karripasta
-
½ tssalt
Lime - og koriandersmør:
-
100 gTINE® Meierismør (romtemperert)
-
1 stklime (revet skall av)
-
2 ssfrisk, finhakket koriander
-
½ tssalt
Slik gjør du det
-
1
Bland ingrediensene til de tre smørblandingene og smak til med salt og eventuelt nykvernet pepper. Server i tre skåler.
-
2
Dersom du skal oppbevare smørblandingene til en senere anledning kan du legge de på matpapir eller folie og rulle de sammen til tre pølser.
-
3
Legg smørpølsene kjølig i kjøleskap eller i fryseboksen til smøret er hardt. Skjær smøret i skiver eller terninger ved servering.