Aromasmør

(8)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Her er oppskrift på tre typer aromasmør som smaker godt til for eksempel til bakte poteter, en deilig biffmiddag, eller til grillet fisk eller kjøtt. De er enkle å blande og holder seg godt en stund i kjøleskapet.

Antall porsjoner

8

Ingredienser

Persille - og hvitløksmør:

100 gTINE Meierismør (romtemperert)
1 stkhvitløksfedd
2 ssfinhakket persille
½ tssalt

Chilismør:

100 gTINE Meierismør (romtemperert)
1 tsrød karripasta
½ tssalt

Lime - og koriandersmør:

100 gTINE Meierismør (romtemperert)
1 stklime (revet skall av)
2 ssfrisk, finhakket koriander
½ tssalt
 Les kommentarer (0) Legg i handleliste

Slik gjør du det

    1. Bland ingrediensene til de tre smørblandingene og smak til med salt og eventuelt nykvernet pepper. Server i tre skåler.
    2. Dersom du skal oppbevare smørblandingene til en senere anledning kan du legge de på matpapir eller folie og rulle de sammen til tre pølser.
    3. Legg smørpølsene kjølig i kjøleskap eller i fryseboksen til smøret er hardt. Skjær smøret i skiver eller terninger ved servering.

Kommentarer

  Legg til kommentar