Kryddersmør

Kryddersmør

Kommentarer 0
  • Enkel
  • 10 min
Kryddersmør passer til det meste, spesielt til grillmat og bakte poteter. Det er enkelt og morsomt å lage selv, og det holder i kjøleskapet i 2 - 3 uker.

Antall stykker

Ingredienser

Hvitløksmør:

250 g mykrørt TINE Meierismør
2 stk hvitløksfedd
4 ss finhakket persille

Chilismør:

250 g mykrørt TINE Meierismør
1 stk rød chili
2 ss chilisaus

Peppersmør:

250 g mykrørt TINE Meierismør
2 ss rosépepper
2 ss grønn pepper

Slik gjør du det

    1. Finhakk hvitløk og persille og bland med mykrørt smør. Legg smørblandingen på et matpapir eller folie og rull det sammen til en pølse.
    2. Finhakk chili og bland sammen med chilisausen i mykrørt smør. Legg smørblandingen på et matpapir eller folie og rull det sammen til en pølse.
    3. Bland mykrørt smør med rosépepper. Legg smørblandingen på et matpapir eller folie og rull det sammen til en pølse.
    4. Legg smørpølsene kjølig i kjøleskap eller i fryseboksen til smøret er hardt. Skjær smøret i skiver eller terninger ved servering.
Tips!

Kryddersmør er en super gave å gi bort, spesielt i grillsesongen.

Julegaven til deg selv eller noen du er glad i

Kommentar

Kommentarer

Det er mye kjærlighet i god mat