Kryddersmør

Kryddersmør

0
  • Enkel
  • 10 min
Kryddersmør passer til det meste, spesielt til grillmat og bakte poteter. Det er enkelt og morsomt å lage selv, og det holder i kjøleskapet i 2-3 uker.

Ingredienser

Hvitløksmør

250 g mykrørt TINE Meierismør
2 stk hvitløksfedd
4 ss finhakket persille

Chilismør

250 g mykrørt TINE Meierismør
1 stk rød chili
2 ss chilisaus

Peppersmør

250 g mykrørt TINE Meierismør
2 ss rosépepper
2 ss grønn pepper

Slik gjør du det

  1. Hvitløksmør

    1. Finhakk hvitløk og persille og bland med mykrørt smør. Legg smørblandingen på et matpapir eller folie og rull det sammen til en pølse. Legg i kjøleskap eller i fryseboksen til smøret er hardt. Skjær smøret i skiver eller terninger ved servering.
  2. Chilismør

    1. Finhakk chili og bland sammen med chilisausen i mykrørt smør. Legg smørblandingen på et matpapir eller folie og rull det sammen til en pølse. Legg i kjøleskap eller i fryseboksen til smøret er hardt. Skjær smøret i skiver eller terninger ved servering.
  3. Peppersmør

    1. Bland mykrørt smør med rosépepper. Legg smørblandingen på et matpapir eller folie og rull det sammen til en pølse. Legg i kjøleskap eller i fryseboksen til smøret er hardt. Skjær smøret i skiver eller terninger ved servering.
Tips

Kryddersmør er en super gave å gi bort, spesielt i grillsesongen.

Kommentarer

Det er mye kjærlighet i god mat