Kryddersmør

(52)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Kryddersmør passer til det meste, spesielt til grillmat og bakte poteter. Det er enkelt og morsomt å lage selv, og det holder i kjøleskapet i 2 - 3 uker.

Antall stykker

3

Ingredienser

Hvitløksmør:

250 gmykrørt TINE Meierismør
2 stkhvitløksfedd
4 ssfinhakket persille

Chilismør:

250 gmykrørt TINE Meierismør
1 stkrød chili
2 sschilisaus

Peppersmør:

250 gmykrørt TINE Meierismør
2 ssrosépepper
2 ssgrønn pepper

Slik gjør du det

    1. Finhakk hvitløk og persille og bland med mykrørt smør. Legg smørblandingen på et matpapir eller folie og rull det sammen til en pølse.
    2. Finhakk chili og bland sammen med chilisausen i mykrørt smør. Legg smørblandingen på et matpapir eller folie og rull det sammen til en pølse.
    3. Bland mykrørt smør med rosépepper. Legg smørblandingen på et matpapir eller folie og rull det sammen til en pølse.
    4. Legg smørpølsene kjølig i kjøleskap eller i fryseboksen til smøret er hardt. Skjær smøret i skiver eller terninger ved servering.

Tips:

Kryddersmør er en super gave å gi bort, spesielt i grillsesongen.

Kommentarer