Skip to main content
TINE Kjøkken Logo

Kryddersmør

Enkel
10min

Kryddersmør passer til det meste, spesielt til grillmat og bakte poteter. Det er enkelt og morsomt å lage selv, og det holder i kjøleskapet i 2-3 uker.

3.8
(100)
Next ImageKryddersmør

Ingredienser

Porsjoner

3

Hvitløksmør

250 g
2 stk
hvitløksfedd
4 ss
finhakket persille

Chilismør

250 g
1 stk
rød chili
2 ss
chilisaus

Peppersmør

250 g
2 ss
rosépepper
2 ss
grønn pepper

Slik gjør du

Hvitløksmør

  1. Finhakk hvitløk og persille og bland med mykrørt smør. Legg smørblandingen på et matpapir eller folie og rull det sammen til en pølse. Legg i kjøleskap eller i fryseboksen til smøret er hardt. Skjær smøret i skiver eller terninger ved servering.

Chilismør

  1. Finhakk chili og bland sammen med chilisausen i mykrørt smør. Legg smørblandingen på et matpapir eller folie og rull det sammen til en pølse. Legg i kjøleskap eller i fryseboksen til smøret er hardt. Skjær smøret i skiver eller terninger ved servering.

Peppersmør

  1. Bland mykrørt smør med rosépepper. Legg smørblandingen på et matpapir eller folie og rull det sammen til en pølse. Legg i kjøleskap eller i fryseboksen til smøret er hardt. Skjær smøret i skiver eller terninger ved servering.

Trykk for å vurdere oppskriften

Tips

Kryddersmør er en super gave å gi bort, spesielt i grillsesongen.

Hev smaken med våre produkter

Flere fristende oppskrifter