
Sconeskake med blåbær
- Enkel
- 25 min
- 15 min
God sconeskake bakt med yoghurt, blåbær og havre.
Slik gjør du det
-
-
Forvarm stekeovnen til 225 °C. Denne oppskriften gir ca. 16 biter.
-
Bland mel, havregryn, bakepulver, salt og sukker i en bolle. Smuldre smøret og rør inn bær og yoghurt. Eller hvis du bruker food processor: ha det tørre i sammen med smøret og la maskinen gå til smøret er finfordelt. Ha i yoghurten og la maskinen gå til det er blandet. Rør inn bærene for hånd.
-
Klapp deigen ut på en stekeplate dekket med bakepapir, bruk melet hånd. Stek midt i ovnen i ca. 15 minutter. Skjær kaken i biter mens den ennå er lunken og server.Tips
Ekstra god blir den servert med en skål lettrømme og flere bær ved siden av.
-
Tips
Den smaker også deilig med bringebær.
Produkter i oppskriften
La deg inspirere


Kommentarer