Scones med Kefir og aprikos

Scones med Kefir og aprikos

Kommentarer 0
  • Enkel
  • 30 min
  • 10 min
Bloggeren bak Kvardagsmat.no, Anita Blomvik, deler sin smakfulle oppskrift på scones med kefir og aprikos! En saftig og deilig bakst helt uten sukker, som fungerer like godt til frokost, lunsj og kvelds.

Ingredienser

Antall porsjoner

150 g hvetemel
150 g sammalt hvete, fin
1 ts natron
¼ ts salt
50 g tørkede aprikoser (8-10 stk)
2 dl TINE Kefir Økologisk
2 ss olivenolje

Slik gjør du det

    1. Sett ovnen på 225 °C over- og undervarme.
    2. Del aprikosene i små biter.
    3. Rør sammen alt til en jevn deig.
    4. Trill en ca. 30 cm lang pølse av deigen, og trykk 1 cm flat ved hjelp av håndbaken.
    5. Brett deigen slik at den ligger i to lag, men fremdeles er like lang, og del opp i 7-8 sconesbiter.
    6. Sett på bakepapirkledd stekebrett og stek i omnen i 10-15 min, til de er gylne.
    7. Avkjøl på rist, og server de lunkne.
Tips!

Server gjerne med kremost eller syltetøy for en ekstra rund og god smak.

Julegaven til deg selv eller noen du er glad i

Kommentar

Kommentarer

Det er mye kjærlighet i god mat