Skip to main content

Rundstykker med blåbær og gresskarfrø

Enkel
30min

Bloggeren bak FitFocuse, Desiree Andersen, gir deg sin smakfulle oppskrift på rundstykker med blåbær og gresskarfrø! Med TINE Kefir blir den rustikke baksten ekstra frisk og saftig. Forberedelsestid: 8 - 12 timer.

3.9
(14)
Next ImageRundstykker med blåbær og gresskarfrø

Ingredienser

Antall porsjoner

10

Ingredienser

0.25 pakke
fersk gjær
2 ss
honning
250 g
fullkorn hvetemel
250 g
siktet speltmel
0.5 dl
gresskarkjerner
0.5 dl
frosne blåbær
1 ts
salt

Fremgangsmåte

  1. Hell honningen over gjæren og la dette stå på benken til gjæren blir flytende. I mens rør sammen mel, salt, frø og blåbær.

  2. Slå Kefir over gjæren og bland sammen det våte og det tørre. Deigen vil være ganske løs. La så deigen stå under plast på kjøkkenbenken i 8 - 12 timer.

  3. Sett så ovnen på 250 grader varmluft.

  4. Slå deigen ut av bollen og form den til en lang pølse. Kutt pølsen opp i 10 emner og legg disse på en stekeplate.

  5. Når ovnen er varm senker du temperaturen til 230 grader. Plasser stekeplaten på midterste rille i 15 minutter.

Trykk for å vurdere oppskriften

Hev smaken med våre produkter

Flere fristende oppskrifter