
Knekkebrød med frø og friske urter
Desiree Andersen, som står bak bloggen FitFocuse er glad i å bruke TINE Kefir i både bakst og matlagning. Her gir hun deg oppskriften på deilige knekkebrød med frø og friske urter. Røren gir 12 - 16 stykker.

Ingredienser
Antall porsjoner
12
Ingredienser
Fremgangsmåte
- 1
Sett stekeovnen på 200 °C.
- 2
Smelt smør i en kjele og sett til siden.
- 3
Bland sammen mel, natron, salt, gresskarfrø, solsikkekjerner og linfrø.
- 4
Rør sammen smeltet smør, kefir og hakkede urter i en bolle. Miks så dette sammen med det tørre til en glatt røre.
- 5
Fordel røren utover et stekebrett med en spiseskje og smør dem utover til sirkler. Røren gir 12 - 16 stykker.
- 6
Stekes midt i ovnen i 20 minutter. Skru så av ovnen, åpne døren og la de stå i nye 20 minutter på ettervarme.
Tips
Knekkebrødene er like gode til barnas matboks som til ostekvelden! Les mer på http://fitfocuse.blogg.no