Knekkebrød med frø og friske urter
Desiree Andersen, som står bak bloggen FitFocuse er glad i å bruke TINE Kefir i både bakst og matlagning. Her gir hun deg oppskriften på deilige knekkebrød med frø og friske urter. Røren gir 12 - 16 stykker.
Enkel•50 min•12 personer
Ingredienser
- 100 g smeltet TINE® Meierismør
- 3.5 dl Fibra hvetemel
- 3.5 dl sammalt speltmel
- 1.5 ts natron
- 1 ts salt
- 1 dl gresskarfrø
- 1 dl solsikkekjerner
- 3 ss linfrø
- 6 dl TINE® Kefir Økologisk
- 2 dl friske urter
Slik gjør du
1
Sett stekeovnen på 200 °C.
2
Smelt smør i en kjele og sett til siden.
3
Bland sammen mel, natron, salt, gresskarfrø, solsikkekjerner og linfrø.
4
Rør sammen smeltet smør, kefir og hakkede urter i en bolle. Miks så dette sammen med det tørre til en glatt røre.
5
Fordel røren utover et stekebrett med en spiseskje og smør dem utover til sirkler. Røren gir 12 - 16 stykker.
6
Stekes midt i ovnen i 20 minutter. Skru så av ovnen, åpne døren og la de stå i nye 20 minutter på ettervarme.
TipsKnekkebrødene er like gode til barnas matboks som til ostekvelden! Les mer på http://fitfocuse.blogg.no