Kefirlapper med urter

Kefirlapper med urter

Kommentarer 0
  • Enkel
  • 40 min
Oppskrift på lapper eller sveler med Kefir. Disse luftige urtesvelene er supergode til frokost, lunsj eller som kveldsmat. Server lappene med cottage cheese, spekeskinke og bladpersille.

Ingredienser

Antall porsjoner

4 dl TINE Kefir Økologisk
3 ss sukker
2 stk egg
4 dl hvetemel
1 ½ ts natron
1 dl hakkede timian , bladpersille eller andre urter
2 ss TINE Meierismør til steking

Servering

3 dl TINE Cottage Cheese Original
3 ss grovhakket bladpersille
10 skiver spekeskinke

Slik gjør du det

    1. Ha Kefir, sukker og egg i en bolle og visp sammen. Bland hvetemel og natron og sikt det inn i kefirblandingen. Fortsett å vispe til en klumpfri røre.
    2. Hakk urtene og ha det i røra. La gjerne røren svelle (hvile) i 20 minutter før steking.
    3. Varm opp en stekepanne eller en steketakke på middels varme med litt smør. Stek små lapper noen minutter på hver side til de er gylne. Lappene sveller litt opp under stekingen.
    4. Bland cottage cheese og bladpersille og server som tilbehør til lappene, sammen med spekeskinke.

Julegaven til deg selv eller noen du er glad i

Kommentar

Kommentarer

Det er mye kjærlighet i god mat