Skip to main content

Kefirlapper med urter

Enkel
40min

Oppskrift på lapper eller sveler med Kefir. Disse luftige urtesvelene er supergode til frokost, lunsj eller som kveldsmat. Server lappene med cottage cheese, spekeskinke og bladpersille.

4.0
(30)
Next ImageKefirlapper med urter

Ingredienser

Antall porsjoner

Ingredienser

3 ss
sukker
2 stk
egg
4 dl
hvetemel
1.5 ts
natron
1 dl
hakkede timian, bladpersille eller andre urter
2 ss
TINE® Meierismør til steking

Servering

3 ss
grovhakket bladpersille
10 skiver
spekeskinke

Fremgangsmåte

  1. Ha Kefir, sukker og egg i en bolle og visp sammen. Bland hvetemel og natron og sikt det inn i kefirblandingen. Fortsett å vispe til en klumpfri røre.

  2. Hakk urtene og ha det i røra. La gjerne røren svelle (hvile) i 20 minutter før steking.

  3. Varm opp en stekepanne eller en steketakke på middels varme med litt smør. Stek små lapper noen minutter på hver side til de er gylne. Lappene sveller litt opp under stekingen.

  4. Bland cottage cheese og bladpersille og server som tilbehør til lappene, sammen med spekeskinke.

Trykk for å vurdere oppskriften

Hev smaken med våre produkter

Flere fristende oppskrifter