
Cæsarsalat med grønnkål og revet alpeost
Enkel•20 min min
Prøv en spennende og litt annerledes cæsarsalat toppet med smaksrik alpeost!
Ingredienser
Antall porsjoner
-
800 gromanosalat
-
500 ggrønnkål
-
330 grødløk
-
250 gkrutonger
-
330 gflaket TINE® Norsk Alpeost Blokk
Dressing
-
500 gmajones
-
300 g
-
1 sssennep
-
3 feddhvitløk , revet
-
150 g
-
1 tssalt
-
1 stksitron (saften)
-
½ tsAromat
Slik gjør du det
-
1
Lag dressingen ved å blande majones, rømme, sennep, revet hvitløk, revet alpeost, salt, sitronsaft og Aromat i en blender. Miks dressingen jevn.
-
2
Bland romanosalat, grønnkål og rødløk med dressingen i en bolle. Topp salaten med krutonger og flaket alpeost.