
Cæsarsalat med Østavind®
Enkel•25 min min
Cæsarsalat er en populær salat, og Østavind® gir en ekstra god smak!
Ingredienser
Antall porsjoner
Cæsardressing
-
2 stkegg
-
1 ssDijonsennep
-
1 stksitron (saften)
-
1 stkhvitløksfedd
-
½ tssort pepper
-
100 grevet Østavind®
-
40 gansjoser i olje
-
3 dlsolsikkeolje
-
300 g
Salat
-
4 stkromanosalat
-
200 gstrimlet grønnkål
-
40 grødløk , tynt høvlet
-
80 gØstavind® , flaket
-
80 gcæsardressing
-
80 gkrutonger
Slik gjør du det
-
1
Ha egg, sennep, sitronsaft og hvitløk i en blender. Miks på medium hastighet. Tilsett Østavind® og ansjos, og kjør til en glatt masse. Spe inn solsikkeolje til en majones. Tilsett crème fraîche.
-
2
Server salat med flaket Østavind®, krutonger og dressing.