Cæsarsalat med Østavind

Cæsarsalat med Østavind®

0
0
Enkel25 min
Cæsarsalat er en populær salat, og Østavind® gir en ekstra god smak! 

Ingredienser

Antall porsjoner

Cæsardressing

  • 2 stk
    egg
  • 1 ss
    Dijonsennep
  • 1 stk
    sitron (saften)
  • 1 stk
    hvitløksfedd
  • ½ ts
    sort pepper
  • 100 g
    revet Østavind®
  • 40 g
    ansjoser i olje
  • 3 dl
    solsikkeolje
  • 300 g

Salat

  • 4 stk
    romanosalat
  • 200 g
    strimlet grønnkål
  • 40 g
    rødløk , tynt høvlet
  • 80 g
    Østavind® , flaket
  • 80 g
    cæsardressing
  • 80 g
    krutonger

Slik gjør du det

  1. 1

    Ha egg, sennep, sitronsaft og hvitløk i en blender. Miks på medium hastighet. Tilsett Østavind® og ansjos, og kjør til en glatt masse. Spe inn solsikkeolje til en majones. Tilsett crème fraîche.

  2. 2

    Server salat med flaket Østavind®, krutonger og dressing.

Del denne oppskriften: