Håndkle og blad
Gressløkpannacotta
(88)

Gressløkpannacotta

  • Utførelse

    Middels
  • Tid

En frisk og smakfull forrett som passer på ethvert festpyntet bord. Gressløken gir en herlig smak sammen med rognkjeksrognen. Pannacottaen kan gjerne lages dagen i forveien eller minimum fire timer før den skal serveres.

Håndkle

Ingredienser

Antall porsjoner

2 platergelatin
3 dlTINE Matfløte
2 dlKesam® Original
½ tssalt
¼ tsnykvernet pepper
1 dlhakket gressløk

Pynt:

50 grognkjeksrogn
2 ssfinhakket gressløk
BladBlad

Slik gjør du det

    1. La gelatinplatene ligge i kaldt vann i ca. 5 minutter. Kok opp fløten i en kjele. Ta den fra varmen.
    2. Ta gelatinplatene opp av vannet og rør dem i fløten slik at de smelter. Bland i kesam, salt, pepper og gressløk.
    3. Hell blandingen i porsjonsformer og la dem stå kjølig i minst 4 timer eller til neste dag.
    4. Legg på litt rognkjeksrogn og gressløk rett før servering.
Blått hjerte
Tips!

Du kan gjerne bytte ut gressløk med de urtene du har for hånden eller eventuelt liker bedre.

kommentar

Kommentarer

HåndkleBlått hjerteKjærlighet i god mat