Gressløkpannacotta

(7)
  • Utførelse

    Middels
  • Tid

En frisk og smakfull forrett som passer på ethvert festpyntet bord. Gressløken gir en herlig smak sammen med rognkjeksrognen. Pannacottaen kan gjerne lages dagen i forveien eller minimum fire timer før den skal serveres.

Antall porsjoner

Ingredienser

2 platergelatin
3 dlTINE Matfløte
2 dlKesam® Original
½ tssalt
¼ tsnykvernet pepper
1 dlhakket gressløk

Pynt:

50 grognkjeksrogn
2 ssfinhakket gressløk

Slik gjør du det

    1. La gelatinplatene ligge i kaldt vann i ca. 5 minutter. Kok opp fløten i en kjele. Ta den fra varmen.
    2. Ta gelatinplatene opp av vannet og rør dem i fløten slik at de smelter. Bland i kesam, salt, pepper og gressløk.
    3. Hell blandingen i porsjonsformer og la dem stå kjølig i minst 4 timer eller til neste dag.
    4. Legg på litt rognkjeksrogn og gressløk rett før servering.

Tips:

Du kan gjerne bytte ut gressløk med de urtene du har for hånden eller eventuelt liker bedre.

Kommentarer

  Legg til kommentar