Gressløkpannacotta

Gressløkpannacotta

Kommentarer 0
  • Middels
  • 25 min
En frisk og smakfull forrett som passer på ethvert festpyntet bord. Gressløken gir en herlig smak sammen med rognkjeksrognen. Pannacottaen kan gjerne lages dagen i forveien eller minimum fire timer før den skal serveres.

Ingredienser

Antall porsjoner

2 plater gelatin
3 dl TINE Matfløte
2 dl Kesam® Original
½ ts salt
¼ ts nykvernet pepper
1 dl hakket gressløk

Pynt:

50 g rognkjeksrogn
2 ss finhakket gressløk

Slik gjør du det

    1. La gelatinplatene ligge i kaldt vann i ca. 5 minutter. Kok opp fløten i en kjele. Ta den fra varmen.
    2. Ta gelatinplatene opp av vannet og rør dem i fløten slik at de smelter. Bland i kesam, salt, pepper og gressløk.
    3. Hell blandingen i porsjonsformer og la dem stå kjølig i minst 4 timer eller til neste dag.
    4. Legg på litt rognkjeksrogn og gressløk rett før servering.
Tips!

Du kan gjerne bytte ut gressløk med de urtene du har for hånden eller eventuelt liker bedre.

Julegaven til deg selv eller noen du er glad i

Kommentar

Kommentarer

Det er mye kjærlighet i god mat