Gressløkpannacotta
Middels•25 min min
En frisk og smakfull forrett som passer på ethvert festpyntet bord. Gressløken gir en herlig smak sammen med rognkjeksrognen. Pannacottaen kan gjerne lages dagen i forveien eller minimum fire timer før den skal serveres.
Ingredienser
Antall porsjoner
-
2 platergelatin
-
3 dl
-
2 dl
-
½ tssalt
-
¼ tsnykvernet pepper
-
1 dlhakket gressløk
Pynt:
-
50 grognkjeksrogn
-
2 ssfinhakket gressløk
Slik gjør du det
-
1
La gelatinplatene ligge i kaldt vann i ca. 5 minutter. Kok opp fløten i en kjele. Ta den fra varmen.
-
2
Ta gelatinplatene opp av vannet og rør dem i fløten slik at de smelter. Bland i kesam, salt, pepper og gressløk.
-
3
Hell blandingen i porsjonsformer og la dem stå kjølig i minst 4 timer eller til neste dag.
-
4
Legg på litt rognkjeksrogn og gressløk rett før servering.