
Skagensalat med rømme på sprø rug
Frisk og god skagensalat med rømme, servert på sprø rug. Passer perfekt som en liten forrett, eller på tapasbordet.

Ingredienser
Antall porsjoner
4
Brød:
Skagensalat:
Fremgangsmåte
- 1
Sett stekeovnen på 170 °C.
- 2
Skjær rugbrød i så tynne skiver som mulig. Legg skivene på et stekebrett, ringle over olivenolje, og dryss på salt. Stek sprøtt i ovnen. Dette tar 4-5 minutter.
Tips
Det kan være lurt å fryse rugbrødet litt før du skjærer i det. Da er det enklere å skjære tynt.
Skagenrøre:
- 3
Bland reker og krepshaler sammen med lettrømme, majones, gressløk, dill og sennep. Smak til med salt, pepper og sitronsaft.
- 4
Ha skagenrøre på brødskivene og dryss over rogn. Pynt med litt timianblader.
Tips
Skagensalat passer oggså ypperlig til røkt laks.
Hev smaken med våre produkter
Flere fristende oppskrifter


