Skip to main content

Røkelaks på sprø toast med luftig rømme

Enkel
15min

Smakfull røkelaks med luftig rømme passer perfekt som forrett, eller til tapaskvelden.

4.1
(28)
Next ImageRøkelaks på sprø toast med luftig rømme

Ingredienser

Antall porsjoner

4

Ingredienser

1 stk
halvstekt, fryst baguette
1 ss
olivenolje
0.5 ts
salt
0.25 ts
salt
0.5 ts
sitronsaft
8 skiver
røkelaks
2 stilk
dill, hakket

Fremgangsmåte

  1. Sett stekeovnen på 175 °C.

  2. Kutt baguette i ½ cm tynne skiver. Legg på stekebrett. Ringle olivenolje, og dryss salt lett over. Stek i ovnen i 6-7 minutter til de er gylne.

  3. Smak til rømme med salt og sitronsaft, og hell over i en kremblåser. Bruk to patroner i kremblåseren. Rist godt på flasken.

  4. Legg røkelaks på den sprø toasten. Topp med luftig rømme. Pynt med dill.

Trykk for å vurdere oppskriften

Tips

Hvis du ikke har kremblåser, kan du blande rømme, salt og sitronsaft for hånd.

Hev smaken med våre produkter

Flere fristende oppskrifter