Crudo med laks og avokado
Enkel•15 min min
Crudo betyr rå på italiensk. Her serveres den raske retten med gode smaker av olivenolje, ruccola, kapers og sitron.
Ingredienser
Antall porsjoner
-
400 glaksefileter uten skinn
-
1 stksitron
-
2 stkavokado , i biter
-
2 dlruccola
-
2 dlfeltsalat
-
2 stkvårløk , finsnittet
-
½ tssalt
-
¼ tspepper
-
4 ssolivenolje
-
4 sskapers
Slik gjør du det
-
1
Skjær laks i tynne skiver med en skarp kniv, og fordel på tallerkener. Lakseskivene skal ligge i et tynt lag utover tallerkenen.
-
2
Bland avocado med salat og vårløk. Dryss med salt og pepper, skvis sitronsaft over og legg salaten på midten av fisken.
-
3
Drypp over olivenolje og strø kapers, salt og pepper på. Server med ekstra kapers og sitron.
Tips
Finriv gjerne sitronskall av godt vasket sitron over.