Skip to main content

Crudo med laks og avokado

Enkel
15min

Crudo betyr rå på italiensk. Her serveres den raske retten med gode smaker av olivenolje, ruccola, kapers og sitron.

3.4
(21)
Next ImageCrudo med laks og avokado

Ingredienser

Antall porsjoner

Ingredienser

400 g
laksefilet uten skinn
1 stk
sitron
2 stk
avokado, i biter
2 dl
ruccola
2 dl
feltsalat
2 stk
vårløk, finsnittet
0.5 ts
salt
0.25 ts
pepper
4 ss
olivenolje
4 ss
kapers

Fremgangsmåte

  1. Skjær laks i tynne skiver med en skarp kniv, og fordel på tallerkener. Lakseskivene skal ligge i et tynt lag utover tallerkenen.

  2. Bland avocado med salat og vårløk. Dryss med salt og pepper, skvis sitronsaft over og legg salaten på midten av fisken.

  3. Drypp over olivenolje og strø kapers, salt og pepper på. Server med ekstra kapers og sitron.

    Tips

    Finriv gjerne sitronskall av godt vasket sitron over.

Trykk for å vurdere oppskriften

Tips

Denne retten er også godt egnet som forrett i en større meny. Bare halver oppskriften.

Flere fristende oppskrifter