Crudo med laks og avokado

Crudo med laks og avokado

0
20
Enkel15 min
Crudo betyr rå på italiensk. Her serveres den raske retten med gode smaker av olivenolje, ruccola, kapers og sitron.

Ingredienser

Antall porsjoner

  • 400 g
    laksefileter uten skinn
  • 1 stk
    sitron
  • 2 stk
    avokado , i biter
  • 2 dl
    ruccola
  • 2 dl
    feltsalat
  • 2 stk
    vårløk , finsnittet
  • ½ ts
    salt
  • ¼ ts
    pepper
  • 4 ss
    olivenolje
  • 4 ss
    kapers

Slik gjør du det

  1. 1

    Skjær laks i tynne skiver med en skarp kniv, og fordel på tallerkener. Lakseskivene skal ligge i et tynt lag utover tallerkenen.

  2. 2

    Bland avocado med salat og vårløk. Dryss med salt og pepper, skvis sitronsaft over og legg salaten på midten av fisken.

  3. 3

    Drypp over olivenolje og strø kapers, salt og pepper på. Server med ekstra kapers og sitron.

    Tips

    Finriv gjerne sitronskall av godt vasket sitron over.

Tips

Denne retten er også godt egnet som forrett i en større meny. Bare halver oppskriften.

Del denne oppskriften: