
Salat med ingefær- og chilistekte scampi
I hverdagen er det ofte godt med en rask middagssalat. Da kan vi anbefale scampi stekt i kryddersmør, blandet med mango og frisk grønn salat.

Ingredienser
Antall porsjoner
Sitrondressing:
Stekt scampi:
Salat:
Fremgangsmåte
- 1
Bland sammen crème fraîche, sitronsaft og sitronskall. Smak til med salt, pepper og sukker.
Stekt scampi:
- 2
Smelt smør i en varm stekepanne. Fres sammen chili, hvitløk og ingefær.
- 3
Tilsett scampi og dryss over salt. Stek scampien i ca. 2 minutter på hver side. Pass på at du ikke steker de for lenge, da kan de bli seige.
Salat:
- 4
Bland salat, mango, rødløk og sesamfrø. Legg over lune scampi.
- 5
Server med sitrondressing, og gjerne litt lyst brød.
Tips
For en ekstra mettende salat, vend inn kokt pasta i salaten.