
Pastasalat med egg og bacon
Egg og bacon er klassiske smaker som her blir servert i en smakfull middagsrett med makaroni, purre, rød pesto og tomat.

Ingredienser
Antall porsjoner
Ingredienser
Fremgangsmåte
- 1
Kok opp en kjele med vann, og kok egg i 8 minutter. Skyll eggene i kaldt vann og skrell dem.
Tips
Eggene kan eventuelt kokes dagen før.
- 2
Kok makaroni som anvist på pakken. Skyll raskt i kaldt vann, og la vannet renne fra i en sikt.
Tips
Annen pasta kan også brukes.
- 3
Stek bacon sprøtt i en stekepanne. Ha purre i pannen med bacon.
- 4
Vend sammen pasta, pesto, bacon og purre i en bolle. Ha egg og tomat i bollen. Krydre med salt og pepper, og server.
Tips
En blandet salat, eller bare noen knaskerøtter og brød passer godt til.
Flere fristende oppskrifter

