placeholder image

Pastasalat med egg og bacon

(10)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Egg og bacon er klassiske smaker som her blir servert i en smakfull middagsrett med makaroni, purre, rød pesto og tomat.

Antall porsjoner

Ingredienser

4 stkegg, i skiver
400 gstore makaroni
150 gbacon, i biter
½ stkpurre, i skiver
3 ssrød pesto
12 stkcherrytomater, delt i to
½ tssalt
¼ tspepper

Slik gjør du det

    1. Kok opp en kjele med vann, og kok egg i 8 minutter. Skyll eggene i kaldt vann og skrell dem.

      Tips:

      Eggene kan eventuelt kokes dagen før.

    2. Kok makaroni som anvist på pakken. Skyll raskt i kaldt vann, og la vannet renne fra i en sikt.

      Tips:

      Annen pasta kan også brukes.

    3. Stek bacon sprøtt i en stekepanne. Ha purre i pannen med bacon.
    4. Vend sammen pasta, pesto, bacon og purre i en bolle. Ha egg og tomat i bollen. Krydre med salt og pepper, og server.

Tips:

En blandet salat, eller bare noen knaskerøtter og brød passer godt til.

Kommentarer