Pastasalat med egg og bacon

Pastasalat med egg og bacon

0
17
Enkel20 min
Egg og bacon er klassiske smaker som her blir servert i en smakfull middagsrett med makaroni, purre, rød pesto og tomat.

Ingredienser

Antall porsjoner

  • 4 stk
    egg , i skiver
  • 400 g
    store makaroni
  • 150 g
    bacon , i biter
  • ½ stk
    purre , i skiver
  • 3 ss
    rød pesto
  • 12 stk
    cherrytomater , delt i to
  • ½ ts
    salt
  • ¼ ts
    pepper

Slik gjør du det

  1. 1

    Kok opp en kjele med vann, og kok egg i 8 minutter. Skyll eggene i kaldt vann og skrell dem.

    Tips

    Eggene kan eventuelt kokes dagen før.

  2. 2

    Kok makaroni som anvist på pakken. Skyll raskt i kaldt vann, og la vannet renne fra i en sikt.

    Tips

    Annen pasta kan også brukes.

  3. 3

    Stek bacon sprøtt i en stekepanne. Ha purre i pannen med bacon.

  4. 4

    Vend sammen pasta, pesto, bacon og purre i en bolle. Ha egg og tomat i bollen. Krydre med salt og pepper, og server.

Tips

En blandet salat, eller bare noen knaskerøtter og brød passer godt til.

Del denne oppskriften: