Pastasalat med egg og bacon

Pastasalat med egg og bacon

Kommentarer 0
  • Enkel
  • 20 min
Egg og bacon er klassiske smaker som her blir servert i en smakfull middagsrett med makaroni, purre, rød pesto og tomat.

Antall porsjoner

Ingredienser

4 stk egg , i skiver
400 g store makaroni
150 g bacon , i biter
½ stk purre , i skiver
3 ss rød pesto
12 stk cherrytomater , delt i to
½ ts salt
¼ ts pepper

Slik gjør du det

    1. Kok opp en kjele med vann, og kok egg i 8 minutter. Skyll eggene i kaldt vann og skrell dem.
      Tips!

      Eggene kan eventuelt kokes dagen før.

    2. Kok makaroni som anvist på pakken. Skyll raskt i kaldt vann, og la vannet renne fra i en sikt.
      Tips!

      Annen pasta kan også brukes.

    3. Stek bacon sprøtt i en stekepanne. Ha purre i pannen med bacon.
    4. Vend sammen pasta, pesto, bacon og purre i en bolle. Ha egg og tomat i bollen. Krydre med salt og pepper, og server.
Tips!

En blandet salat, eller bare noen knaskerøtter og brød passer godt til.

Julegaven til deg selv eller noen du er glad i

Kommentar

Kommentarer

Det er mye kjærlighet i god mat