Pastasalat med egg og bacon
Egg og bacon er klassiske smaker som her blir servert i en smakfull middagsrett med makaroni, purre, rød pesto og tomat.
Enkel•20 min•4 personer
Ingredienser
- 4 stykk egg, , i skiver
- 400 g store makaroni
- 150 g bacon, , i biter
- 0.5 stykk purre, , i skiver
- 3 ss rød pesto
- 12 stykk cherrytomat, , delt i to
- 0.5 ts salt
- 0.25 ts pepper
Slik gjør du
1
Kok opp en kjele med vann, og kok egg i 8 minutter. Skyll eggene i kaldt vann og skrell dem.
TipsEggene kan eventuelt kokes dagen før.
2
Kok makaroni som anvist på pakken. Skyll raskt i kaldt vann, og la vannet renne fra i en sikt.
TipsAnnen pasta kan også brukes.
3
Stek bacon sprøtt i en stekepanne. Ha purre i pannen med bacon.
4
Vend sammen pasta, pesto, bacon og purre i en bolle. Ha egg og tomat i bollen. Krydre med salt og pepper, og server.
TipsEn blandet salat, eller bare noen knaskerøtter og brød passer godt til.