Skip to main content

Pastasalat med egg og bacon

Enkel
20min

Egg og bacon er klassiske smaker som her blir servert i en smakfull middagsrett med makaroni, purre, rød pesto og tomat.

4.0
(19)
Next ImagePastasalat med egg og bacon

Ingredienser

Antall porsjoner

Ingredienser

4 stk
egg, i skiver
400 g
store makaroni
150 g
bacon, i biter
0.5 stk
purre, i skiver
3 ss
rød pesto
12 stk
cherrytomat, delt i to
0.5 ts
salt
0.25 ts
pepper

Fremgangsmåte

  1. Kok opp en kjele med vann, og kok egg i 8 minutter. Skyll eggene i kaldt vann og skrell dem.

    Tips

    Eggene kan eventuelt kokes dagen før.

  2. Kok makaroni som anvist på pakken. Skyll raskt i kaldt vann, og la vannet renne fra i en sikt.

    Tips

    Annen pasta kan også brukes.

  3. Stek bacon sprøtt i en stekepanne. Ha purre i pannen med bacon.

  4. Vend sammen pasta, pesto, bacon og purre i en bolle. Ha egg og tomat i bollen. Krydre med salt og pepper, og server.

Trykk for å vurdere oppskriften

Tips

En blandet salat, eller bare noen knaskerøtter og brød passer godt til.

Flere fristende oppskrifter