
Pastasalat med egg og bacon
Enkel•20 min min
Egg og bacon er klassiske smaker som her blir servert i en smakfull middagsrett med makaroni, purre, rød pesto og tomat.
Ingredienser
Antall porsjoner
-
4 stkegg , i skiver
-
400 gstore makaroni
-
150 gbacon , i biter
-
½ stkpurre , i skiver
-
3 ssrød pesto
-
12 stkcherrytomater , delt i to
-
½ tssalt
-
¼ tspepper
Slik gjør du det
-
1
Kok opp en kjele med vann, og kok egg i 8 minutter. Skyll eggene i kaldt vann og skrell dem.
Tips
Eggene kan eventuelt kokes dagen før.
-
2
Kok makaroni som anvist på pakken. Skyll raskt i kaldt vann, og la vannet renne fra i en sikt.
Tips
Annen pasta kan også brukes.
-
3
Stek bacon sprøtt i en stekepanne. Ha purre i pannen med bacon.
-
4
Vend sammen pasta, pesto, bacon og purre i en bolle. Ha egg og tomat i bollen. Krydre med salt og pepper, og server.