Skip to main content
TINE Kjøkken Logo

Skagensalat med rømme på sprø rug

Enkel
20min

Frisk og god skagensalat med rømme, servert på sprø rug. Passer perfekt som en liten forrett, eller på tapasbordet.

3.4
(77)
Lagre
Skriv ut
Del
Skagensalat med rømme på sprø rug

porsjoner

4

Brød:

1 stk
rugbrød
1 ss
olivenolje
½ ts
salt

Skagensalat:

80 g
rensede reker, hakket
80 g
krepsehale, hakket
1 ss
majones
1 ss
finhakket gressløk
1 ss
dill
1 ts
sennep
2 ts
sitronsaft
2 ss
ørret- eller lakserogn
2 kvist
timian

Slik gjør du

  1. Tips

    Det kan være lurt å fryse rugbrødet litt før du skjærer i det. Da er det enklere å skjære tynt.

Skagenrøre:

Tips

Skagensalat passer oggså ypperlig til røkt laks.

Hev smaken med våre produkter

Flere fristende oppskrifter