
Sjokolademousse med Biola® E+® Drikke Kakao
Middels•15 min min
En herlig og fyldig sjokolademousse laget med Biola® E+® Drikke Kakao.
Ingredienser
Antall porsjoner
-
3 dl
-
50 gsukker
-
5 stkgelatinplater
-
100 gkokesjokolade
-
5 dl
-
3 dl
Slik gjør du det
-
1
Kok opp fløte i en kjele. Tilsett sukker og la det løses opp.
-
2
Bløtlegg gelatinplatene i litt vann i 5 minutter, mens fløteblandingen kjøler seg ned litt.
-
3
Ha i hakket kokesjokolade i fløten og la den smelte under omrøring.
-
4
Ha i gelatinet og bland godt sammen. Tilsett Biola E+ kakao. Pisk crème fraîche stiv og ha oppi under omrøring.
-
5
Hell i glass og sett i kjøleskap over natta eller minst 6 timer.