Sjokolademousse med Biola® E+®

Sjokolademousse med Biola® E+® Drikke Kakao

0
3
Middels15 min
En herlig og fyldig sjokolademousse laget med Biola® E+® Drikke Kakao. 

Ingredienser

Antall porsjoner

Slik gjør du det

  1. 1

    Kok opp fløte i en kjele. Tilsett sukker og la det løses opp.

  2. 2

    Bløtlegg gelatinplatene i litt vann i 5 minutter, mens fløteblandingen kjøler seg ned litt.

  3. 3

    Ha i hakket kokesjokolade i fløten og la den smelte under omrøring.

  4. 4

    Ha i gelatinet og bland godt sammen. Tilsett Biola E+ kakao. Pisk crème fraîche stiv og ha oppi under omrøring.

  5. 5

    Hell i glass og sett i kjøleskap over natta eller minst 6 timer.

Del denne oppskriften: