Kyllingsandwich med kremet eple- og kålsalat

Kyllingsandwich med kremet eple- og kålsalat

Kommentarer 2
  • Enkel
  • 30 min
En skikkelig god blings med kylling kan mette godt til middag. Kremet eple- og kålsalat er friskt og syrlig til. Her serveres det med sprøstekt bacon.

Ingredienser

Antall porsjoner

140 g bacon , i skiver
4 stk kyllingfileter
1 ss TINE Meierismør
8 skiver brød
4 stk salatblader

Eple-og kålsalat

8 dl hodekål , finstrimlet
1 stk eple , revet
1 stk gulrot , revet
2 ss majones
2 dl TINE Lettrømme 18 %
1 ts eplesidereddik
1 ts sukker
½ ts salt
¼ ts pepper
½ stk sitron

Til servering

1 stk eple , i skiver

Slik gjør du det

    1. Sprøstek baconskiver i varm stekepanne, 3-4 minutter på hver side. Legg til side, og la trekke av seg på litt kjøkkenpapir.
      Tips!

      Bacon kan også stekes i ovnen. Legg skivene utover en stekeplate dekket med bakepapir, og stek øverst i ovnen på 200 grader i 15 minutter.

    2. Stek kyllingbryst på begge sider i baconfettet og smør til gjennomstekt, ca. 10 minutter. La hvile i 5 minutter.
    3. Bland kål, eple og gulrot med majones, rømme, eddik, sukker, salt og pepper. Smak til med sitronsaft, og eventuelt mer salt og pepper.
    4. Rist brødskivene. Del kyllingfilet i skiver, og anrett på skivene med salat, bacon, eple- og kålsalat. Topp med epleskiver.
Tips!

Skal du servere en sandwich til middag, er det fint å velge et skikkelig godt brød framfor hverdagskneipen. Se etter f.eks. fransk landbrød eller surdeigsbrød hos din lokale baker.

Julegaven til deg selv eller noen du er glad i

Kommentar

Kommentarer

  • Grete Strand

    4 år siden
    Det var godt dette,men det står gulrot,men står ikke oppført over det du trenger,så jeg hadde ikke gulrot i....hvor mye?????

    Kommenter  (0)

    • Hilsen kokkene fra Melkerampa

      4 år siden
      Hei Grete, Vi beklager at guletot ikke står i oversikten. En middels stor guletot passer til denne oppskriften:)

      Kommenter  (0)


Det er mye kjærlighet i god mat