
Kyllingsandwich med kremet eple- og kålsalat
Enkel•30 min min
En skikkelig god blings med kylling kan mette godt til middag. Kremet eple- og kålsalat er friskt og syrlig til. Her serveres det med sprøstekt bacon.
Ingredienser
Antall porsjoner
-
140 gbacon , i skiver
-
4 stkkyllingfileter
-
1 ss
-
8 skiverbrød
-
4 stksalatblader
Eple-og kålsalat
-
8 dlhodekål , finstrimlet
-
1 stkeple , revet
-
1 stkgulrot , revet
-
2 ssmajones
-
2 dl
-
1 tseplesidereddik
-
1 tssukker
-
½ tssalt
-
¼ tspepper
-
½ stksitron
Til servering
-
1 stkeple , i skiver
Slik gjør du det
-
1
Sprøstek baconskiver i varm stekepanne, 3-4 minutter på hver side. Legg til side, og la trekke av seg på litt kjøkkenpapir.
Tips
Bacon kan også stekes i ovnen. Legg skivene utover en stekeplate dekket med bakepapir, og stek øverst i ovnen på 200 grader i 15 minutter.
-
2
Stek kyllingbryst på begge sider i baconfettet og smør til gjennomstekt, ca. 10 minutter. La hvile i 5 minutter.
-
3
Bland kål, eple og gulrot med majones, rømme, eddik, sukker, salt og pepper. Smak til med sitronsaft, og eventuelt mer salt og pepper.
-
4
Rist brødskivene. Del kyllingfilet i skiver, og anrett på skivene med salat, bacon, eple- og kålsalat. Topp med epleskiver.