Norvegia® Naturlig Proteinrik er lagret i minst 8 måneder for å få tid til å utvikle mer smak og fylde, og en smidig konsistens. Osten har et naturlig proteininnhold på 31%, et fettinnhold på 16% og er merket med nøkkelhull og Nyt Norge. Osten nytes gjerne på et deilig knekkebrød eller på toppen av en omelett.
-
Norvegia® er en klassiker i norske kjøleskap, og Norges mest spiste ost. Alle har et forhold til Norvegia®, og for de aller fleste av oss er dette et godt forhold som varer hele livet. Norvegia® Naturlig Proteinrik er lagret lenger for å få tid til å utvikle mer smak og fylde. Osten nytes gjerne på et deilig knekkebrød eller på toppen av en omelett.
-
pasteurisert melk, syrekulturer, salt, mikrobiell løpe
-
Inneholder melk eller produkter framstilt av melk
-
energi 1119 kJ ( 268 kcal) fett 16 g -hvorav mettede fettsyrer 10 g karbohydrat 0 g -hvorav sukkerarter 0 g protein 31 g salt 1,1 g kalsium 930 mg (108 %') vitamin K 31 µg (41 %') vitamin A 167 µg (20 %') riboflavin 0,26 mg (19 %') folsyre 41,8 µg (20 %') vitamin B12 2,4 µg (92 %') fosfor 680 mg (88 %') sink 5,2 mg (48 %') selen 10 µg (24 %') ' av referanseverdien Naturlig laktosefri (<0,01 g laktose pr. 100 g ost)
-
Kjølevare 0 °C - 4 °C.
-
- 830 g, plastpakket
- 150 g, plastpakket
- 2-PK x CA. 1KG
- CA. 1KG
- 1,25KG