Butter-board

Butter board

Har du fått med deg utfordreren til tapasbrettet? Butter board er en trend som har kommet for å bli. Ikke bare ser dette brettet godt ut, men det vil også imponere gjestene dine.

Butter board lages enkelt ved å smøre romtemperert eller pisket smør utover en fjøl eller et brett. I denne oppskriften har vi derimot brukt kjøleskapskaldt smør som er skjært opp med en ostehøvel. På denne måten får man lekre porsjonssnurrer av smør, perfekt sammen med en deilig bit baguette servert på siden.

Brettet kan toppes med både salt og søtt, som for eksempel bær og spiselige blomster, eller spekemat og oliven. Dette brettet består av deilig TINE® Meierismør, røkt paprikakrydder, spiselige blomster, rips, blåbær, gul løk, vårløk og godt brød. Her er det kun fantasien som setter grenser. Brettet kan serveres med ditt foretrukne krydder, for eksempel salt og pepper, chiliflak, oregano, osv.

Tips! Prøv også romtemperert TINE Kremgo® Naturell smurt ut på brettet fremfor smør. Topp brettet med laks, rødløk og kapers. Server med rista bagels eller varmt brød.

For å få den beste matopplevelsen kan du la det ferdige brettet stå romtemperert i 15-20 minutter. Det vil være enklere å dra smøret av fjøla eller brettet når det er romtemperert.

Scoop opp med en brødbit og nyt!

Del denne artikkelen