
Norvegia®
Oppskriften på Norvegia® sin popularitet er like enkel å forstå, som den er vanskelig å kopiere. Det handler om god smak, tradisjonsrikt håndverk, og tilgang til frisk melk fra norske kuer.
Produkter
Osteinspirasjon
Slik oppbevarer du Norvegia®
Norvegia® smaker best når du oppbevarer og behandler den riktig. Vi har laget en liten guide om hvordan du best oppbevarer ost for å få mest ut av smaken.
Slik lager du de beste ostesmørbrødene
Med noen små grep kan du heve et ostesmørbrød fra å "bare" smake godt, til å bli totalt uimotståelig. Vi gir deg enkle tips og grep du kan prøve for å heve smaken på dine egne ostesmørbrød.
Tips til ostefatet
Hva er vel koseligere enn å samles rundt et godt ostefat med venner og familie. Men hva skal du ha på ostefatet og hvor mye ost trenger du?
Gjør skiva med Norvegia® enda mer spennende
Lag fristende og godt tilbehør som hever den gode smaken av Norvegia®.
Lag hjemmelaget chutney
Du trenger bare en ost for å kose deg. Prøv med forskjellig tilbehør og kjenn hvordan smaken forandrer karakter. Vi har samlet våre favorittoppskrifter på chutneys som du kan prøve.
Norvegia® reklamefilmer
Reklamefilm Norvegia® «Fisketur»
Gjennom livets ulike faser har man enkelte opplevelser som en ønsker å bevare og som en gjentar igjen og igjen. Som Norvegia®; en av de få konstante tingene gjennom livets ulike faser. Noen forhold varer livet ut.
Reklamefilm Norvegia® «Morgenbad»
Gjennom livets ulike faser har man enkelte opplevelser som en ønsker å bevare og som en gjentar igjen og igjen. Som Norvegia®; en av de få konstante tingene gjennom livets ulike faser. Noen forhold varer livet ut.
Hvilke av disse matvarene er laktosefrie? 8 av 10 gjettet feil!
Hva kan du servere til en som har laktoseintoleranse? Vi tester kunnskapen til forbipasserende. Klarer du å plassere varene i riktig kategori? Visste du at Norvegia® er naturlig fri for laktose? Det gjorde ikke 8 av 10 personer. Norvegia® og andre faste hvite oster har alltid vært naturlig fri for laktose. Norvegia® - naturlig laktosefri i over 100 år.