tine.no
Dame løper på snødekket vei

Treningsguide: Desember

Desember er tiden for jul og kos. Selskapelighetene står i kø og overalt er det noe godt å spise. Lurer du på hvordan du skal få lurt inn noen treningsøkter mellom ribbe og julebord?

Vi har funnet noen ekstra sosiale og hyggelige aktiviteter til deg for i et friskt pust i bakken i en hektisk førjulstid.  Ditt fremtidige januar-selv vil takke deg for den innsatsen du legger inn nå.

Tre treningstips i desember

1. Ikke dropp treninga

Søtsaker og fet mat gjør at formen dabber av raskere enn vanlig, så prøv å holde deg til det faste treningskjemaet – også i jula. Skulle det likevel ikke gå, husk at et par korte treningsøkter er bedre enn ingen.

2. Ta med familien på tur

For mange er høytid familietid, og det kan være vanskelig å forlate familien for en treningstur på egenhånd. Ta heller med hele familien ut på en gå- eller skitur, bare husk å kle dere godt.

3. Bli inspirert av nytt utstyr

Mange finner nytt treningsutstyr under juletreet, og få ting motiverer mer enn splitter nytt treningsutstyr. Få det på og kom deg ut.

 

Relatert

Tren ute selv om temperaturen faller

Under all utendørsaktivitet er det viktig at vi kler oss etter forholdene. Særlig viktig er dette i kulda for å forhindre store varmetap, som kan føre til lavere prestasjonsevne. Og det ønsker vi jo alle å unngå!

5 tips for trening i varmen - unngå dehydrering

Sommeren er tid for sol, varme og kos. For å opprettholde formen kan det det være lurt med noen treningsøkter, men ta noen forhåndsregler dersom du legger ut på de varmeste dagene.

5 sannheter om trening

Etter snart 10 år i treningsbransjen har Desiree Andersen støtt på et hundretalls myter, sannheter og oppfatninger om trening. Her deler hun fem sannheter du burde vite om trening.