tine.no

Løping

Løping er for alle! Enten du er nybegynner eller en erfaren løper får du her tips og råd om løpeteknikk, ulike løpeprogram, styrkeøvelsene som hjelper deg å løpe bedre og mye mer.

Er rolig langkjøring like bra som intervaller?

Enkelte forskningsmiljøer hevder at rolig langkjøring nærmest er bortkastet tid, mens andre igjen påpeker verdien av et variert treningsopplegg. Finnes det noen fasit, og hva slags effekt gir egentlig rolig langkjøring?

Fire styrkeøvelser for å løpe bedre

Skal du løpe krever det at du er sterk i de riktige musklene. Ikke bare er det viktig for teknikk og progresjon, men det bidrar også til å forebygge løpeskader. Her er fire styrkeøvelser løpere vil dra nytte av.

9 tips for en bedre løpeopplevelse

Løping er en utrolig flott, billig og tilgjengelig treningsform, som gir gode resultater fort. Det kan ta litt tid å lære seg å like og løpe. Her gir Desiree deg fordelene med løping og 9 tips for hvordan du kan bli glad i å løpe!

For deg som skal løpe 10 km

Løp din beste mil

For å få best mulig resultat i konkurransene du løper er det lurt å disponere kreftene dine i hele løpet. Her får du tipsene fra Ingrid Kristiansen til hvordan du gjør det under et 10 kilometer-løp.

10 km løpeprogram på mølle

Her er forslag for deg som ønsker å bli bedre til å løpe, eller har lyst på litt forandring i treningen din.

5 tips til mosjonister som skal løpe 10km

Skal du løpe 10 km? Disse tipsene fra Henrik Ingebrigtsen hjelper deg gjennom løypa.

For deg som skal løpe halvmaraton eller maraton

5 tips til deg som skal sette ny rekord

Uansett hva slags løp du skal delta i, her er løpetipsene fra europamester Henrik Ingebrigtsen som pusher deg til å sette ny rekord.

6 ukers løpeprogram til halvmaraton

Har du et ønske om å løpe et halvmaraton men er litt usikker på hvordan du skal legge opp treningen frem mot løpet? Her gir personlig trener og løpecoach Margrethe deg et supert 6 ukers løpeprogram du kan følge.

Maratontips fra supermosjonisten

Skal du delta i et løp? Vi har tatt en prat og fått maratontips av supermosjonist, Gitte Hannemann Mollan. Slik baner du vei mot målstreken.

Unngå skader

Slik unngår du løperkne!

Her får du vite mer om hva som kan forårsake løperkne (Iliotibal Band Friction Syndrome), og hvordan du enkelt kan forebygge knesmerter i forbindelse med trening.

Slik kan du terpe på løpeteknikken din

Lær deg hvordan du bør tenke når du løper, og tips til hvordan du kan løpe enklere og raskere.

Yoga for løpere

Yoga kan implementeres i det meste av hverdagen. Her får du noen enkle og gode øvelser, spesielt egnet etter løpeturen for å tøye slitne hofter, lår, skuldre og lysken.