tine.no
Mann løper i skogen om høsten. Tekst på bildet: YT - Få mer ut av treningen

YT®

YT® er en serie treningsmat og -drikke. YT® er utviklet til bruk før, under og etter treningsøkten, og er serien for deg som ønsker et proteintilskudd i forbindelse med trening.

Gå for gull!

YT® Restitusjonsdrikk PRO Gold Limited Edition inneholder 30 g proteiner og 50 g karbohydrater. Skreddersydd for deg med ekstra høye krav til restitusjon. Kun i salg en begrenset periode fra uke 18.

YT® Proteinmelk

YT® Proteinmelk er en fettfri melk som er proppfull av proteiner. 
Den kommer i smakene «naturell» og «kakao».

YT® Proteinmelk er skummet melk som har blitt filtrert. Det gjør at den får et høyt innhold av proteiner, samtidig som den smaker som helt vanlig melk og har god munnfølelse.

YT® Proteinmelk naturell har 66% mer protein enn vanlig melk, mens kakao har 68% mer protein enn annen sjokolademelk. I tillegg er kakao varianten laktoseredusert.

Mann drikker YT Restitusjonsdrikk etter trening

Utviklet I samarbeid med Olympiatoppen

TINE har hatt et samarbeid med Olympiatoppen i mange år, og gjennom dette samarbeidet har YT® blitt til.

  • Olympiatoppens ernæringsavdeling har høy faglig kompetanse på riktig kosthold i forbindelse med trening
  • Olympiatoppen holder seg oppdatert på forskning innen idrettsernæring og har i tillegg mange års erfaring fra arbeid med toppidrettsutøvere

«Vi erfarer ofte at resultatene blir bedre av å spise og drikke riktig i forbindelse med trening. Dette gjelder ikke bare for toppidrettsutøvere, men for alle som trener - Olympiatoppen»