tine.no

YT®

YT® er en serie treningsmat og -drikke. YT® blå serie er utviklet til bruk før, under og etter treningsøkten. YT® Protein er til deg som ønsker et proteintilskudd i forbindelse med trening.

#treningstryne - Tar du deg ut på trening?

YT® Protein sin kampanje #treningstryne handler om hvordan man virkelig ser ut når man har tatt seg skikkelig ut på trening. Ikke den glansede versjonen av oss selv, men sånn vi er etter en god treningsøkt; svett, litt rødsprengt, sliten – og skikkelig fornøyd med innsatsen.

Treningspodden - I samarbeid med YT® Protein

Trenger du et lite push over dørstokkmila, eller inspirasjonen til å fortsette å trene? I Treningspodden er det fokus på treningsglede og enkle, smarte tips som gjør det enklere og morsommere å trene. PT og mentaltrener Pia Seeberg og PT Silje Thorstensen er hverandres og lytternes heiagjeng i sin ukentlige podcast. 

Lytt til Treningspodden her.

10 Styrke- og kondisjonsøvelser, helt uten utstyr

Pia Seeberg fra treningspodden viser deg her en økt på 10 øvelser der du bruker nesten hele kroppen på hver eneste øvelse. Økten er unnagjort på drøye 30 minutter og kan utføres hvor som helst, når som helst. 

Mann drikker YT Restitusjonsdrikk etter trening

Utviklet I samarbeid med toppidrettssenteret

TINE har hatt et samarbeid med Toppidrettssenteret (TIS) i mange år, og gjennom dette samarbeidet har YT® blitt til.

  • Toppidrettssenterets ernæringsavdeling har høy faglig kompetanse på riktig kosthold i forbindelse med trening
  • TIS holder seg oppdatert på forskning innen idrettsernæring og har i tillegg mange års erfaring fra arbeid med toppidrettsutøvere

«Vi erfarer ofte at resultatene blir bedre av å spise og drikke riktig i forbindelse med trening. Dette gjelder ikke bare for toppidrettsutøvere, men for alle som trener - TIS»