tine.no
Mann løper i skogen om høsten. Tekst på bildet: YT - Få mer ut av treningen

YT®

YT® er en serie treningsmat og -drikke. YT® blå serie er utviklet til bruk før, under og etter treningsøkten. YT® Protein er til deg som ønsker et proteintilskudd i forbindelse med trening.

10 Styrke- og kondisjonsøvelser, helt uten utstyr

Pia Seeberg fra treningspodden viser deg her en økt på 10 øvelser der du bruker nesten hele kroppen på hver eneste øvelse. Økten er unnagjort på drøye 30 minutter og kan utføres hvor som helst, når som helst. 

YT® Protein - En helt ny serie fra YT®!

YT® Protein er en serie produkter som er perfekte når du ønsker et raskt lite måltid med mye proteiner i forbindelse med trening. Produktene er helt uten tilsatt sukker, men med et naturlig innhold av sukker fra melk. YT® Protein inneholder søtstoff. Laktosefri.

Treningspodden - I samarbeid med YT® Protein

Trenger du et lite push over dørstokkmila, eller inspirasjonen til å fortsette å trene? I Treningspodden er det fokus på treningsglede og enkle, smarte tips som gjør det enklere og morsommere å trene. PT og mentaltrener Pia Seeberg og PT Silje Thorstensen er hverandres og lytternes heiagjeng i sin ukentlige podcast. 

Lytt til Treningspodden her.

Mann drikker YT Restitusjonsdrikk etter trening

Utviklet I samarbeid med Olympiatoppen

TINE har hatt et samarbeid med Olympiatoppen i mange år, og gjennom dette samarbeidet har YT® blitt til.

  • Olympiatoppens ernæringsavdeling har høy faglig kompetanse på riktig kosthold i forbindelse med trening
  • Olympiatoppen holder seg oppdatert på forskning innen idrettsernæring og har i tillegg mange års erfaring fra arbeid med toppidrettsutøvere

«Vi erfarer ofte at resultatene blir bedre av å spise og drikke riktig i forbindelse med trening. Dette gjelder ikke bare for toppidrettsutøvere, men for alle som trener - Olympiatoppen»